La Pasqua jove de Vespella

Aquesta Setmana Santa, a la parròquia de Sant Cristòfol de Vespella (Gurb, Osona), es van reunir com cada any una bona colla de joves per celebrar i viure plegats la Pasqua. Els va acompanyar en Joan Soler, claretià de Vic, que fou l’encarregat de la catequesi de cada dia i dels sagraments.

El lema d’enguany va ser: «Dins les nostres foscors encén un foc que no s’apagui mai».

Les activitats de la Pasqua Jove van començar el dijous al matí amb l’adequació de l’interior de l’església i de la casa de colònies adossada, i entre altres activitats el grup va poder escoltar el testimoni de dolor centrat en el món de les drogues, dur a terme un viacreu recordant la passió de Jesucrist, gaudir de diferents moments de pregària personal, caminar per la muntanya, etc.

Finalment els joves es van desplaçar al seminari de Vic per reunir-se amb les famílies que celebraven la Pasqua Familiar i així viure la Vetlla Pasqual plegats.

Una any més la Pasqua jove a Vespella va esdevenir una experiència molt profunda d’amistat, diversió, companyia i espiritualitat, que va renovar a tots els presents amb la llum de la Pasqua.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Booktràiler Materials Advent 2018

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Booktràiler “Pau VI. Evangeli i alegria”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection