Primer dia del Capítol Provincial: memòries de govern i avaluació

CP16_aulacapitularVersión castellano. English version.

Avui, dilluns 25 de gener  festa de la conversió de Sant Pau, amb l’Eucaristia presidida pel P. Gonzalo Fernández ha començat el XXIIè Capítol de la Província Claretiana de Catalunya. En la seva homilia el P. Gonzalo ha senyalat la importància de l’acció de gràcies, la conversió des de l’egocentrisme al servei i de la desesperació a l’esperança.

Després de la invocació a l’Esperit Sant, el president del Capítol, el P. Gonzalo, ha donat la benvinguda als capitulars i, a continuació, el P. Màxim Muñoz, Superior Provincial, ha invitat “a l’escolta i a l’acollida de la inspiració de l’Esperit i dels germans”. Posteriorment, s’ha llegit la carta de benvinguda del P. General en la que ha convidat a viure la interculturació, ha agraït a la Província la cura dels llocs claretians, ha destacat la importància de la missió entre els immigrants  i de la pastoral juvenil. Amb les paraules del P. Gonzalo s’ha donat per inaugurat el Capítol. El P. Gonzalo ha reafirmat, recordant l’últim document del Capítol General, la necessitat de ser una Congregació en sortida. També ha agraït la presència dels més joves de la Província al Capítol i ha plantejat com a reptes de futur el treball en equip i l’educació per respondre a la indiferència religiosa. Ha acabat la seva intervenció convidant a tothom a posar en pràctica la regla d’escoltar a tothom i parlar amb llibertat.

La sessió ha continuat amb l’elecció del secretari del Capítol, càrrec pel que ha estat escollit el P. Josep Roca. També s’han constituït les comissions de treball d’aquest dies de Capítol. A continuació, els participants lliurement han pogut expressar la seva reflexió entorn del Capítol amb una breu carta.

En les altres sessions del dia s’han revisat les memòries de govern, de formació i d’espiritualitat, d’apostolat i d’economia. Els directius laics dels Col·legis, de l’Editorial, de l’Esportiu i de la Fundació han exposat breument les principals activitats realitzades durant aquest sexenni. A continuació, s’ha obert un torn de preguntes entre els capitulars i els directius.

La jornada ha acabat amb un temps personal per la lectura de la memòria de govern i amb la pregària de vespres.

Comments are closed.

Emissió Beatificacions

Material Catequesi Llibreria Claret

Josep Xifré, de professió missioner

Testimoni Jaime Absalón, activista colombià

Testimoni del missioner Juan Ángel Artiles, claretià a Indonèsia i Timor Oriental

Dia de la Província

El P. Ricard Costa-Jussà nou Provincial

adidas ultra boost uncaged collegiate navy another look adidas ultra boost collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged oxford tan custom dank customs adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan new images adidas yeezy boost 350 2 0 oxford tan first look adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan more images adidas ultra boost uncaged white reflective drops week adidas ultra boost reflective pack release date adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultraboost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged white tech earth vapour grey adidas ultra boost uncaged black white black boost ultra boost 2016 adidas ultra boost uncaged coming black boost tonal primeknit adidas ultra boost uncaged adidas ultra boost uncaged ray red ultra boost uncaged