Segon dia del Capítol Provincial: memòries de govern i avaluació

P1010370Versión castellana. English version.

El segon dia de Capítol ha començat amb l’oració de Laudes preparada per l’equip de litúrgia formada pels PP. Antoni Costa, Jordi Marimon i Ramon Caralt.

La primera sessió del dia ha aprovat l’acte del dia anterior del Capítol. A continuació, s’ha revisat per grups les memòries de govern a partir d’un guió que s’ha repartit entre els capitulars. En la segona sessió matinal el P. Gonzalo, president del Capítol,  ha presentat el document de l’últim Capítol General, celebrat el passat mes de setembre, titulat «Testimonis-Missatgers de la joia de l’Evangeli». Posteriorment, s’ha obert  un torn de preguntes entre els capitulars.

A la tarda, el govern provincial ha respost a les preguntes plantejades pels grups. En primer lloc, s’han contestat les qüestions de l’àmbit de govern. En segon lloc,  els aspectes de formació i espiritualitat, a continuació, les relacionades amb l’apostolat i d’economia. Finalment, s’han resolt algunes qüestions plantejades pels capitulars.

Abans de l’Eucaristia celebrada al vespre, els capitulars han fet un sondeig pel nou Provincial.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection