Segon dia del Capítol Provincial: memòries de govern i avaluació

P1010370Versión castellana. English version.

El segon dia de Capítol ha començat amb l’oració de Laudes preparada per l’equip de litúrgia formada pels PP. Antoni Costa, Jordi Marimon i Ramon Caralt.

La primera sessió del dia ha aprovat l’acte del dia anterior del Capítol. A continuació, s’ha revisat per grups les memòries de govern a partir d’un guió que s’ha repartit entre els capitulars. En la segona sessió matinal el P. Gonzalo, president del Capítol,  ha presentat el document de l’últim Capítol General, celebrat el passat mes de setembre, titulat «Testimonis-Missatgers de la joia de l’Evangeli». Posteriorment, s’ha obert  un torn de preguntes entre els capitulars.

A la tarda, el govern provincial ha respost a les preguntes plantejades pels grups. En primer lloc, s’han contestat les qüestions de l’àmbit de govern. En segon lloc,  els aspectes de formació i espiritualitat, a continuació, les relacionades amb l’apostolat i d’economia. Finalment, s’han resolt algunes qüestions plantejades pels capitulars.

Abans de l’Eucaristia celebrada al vespre, els capitulars han fet un sondeig pel nou Provincial.

Comments are closed.

Emissió Beatificacions

Material Catequesi Llibreria Claret

Josep Xifré, de professió missioner

Testimoni Jaime Absalón, activista colombià

Testimoni del missioner Juan Ángel Artiles, claretià a Indonèsia i Timor Oriental

Dia de la Província

El P. Ricard Costa-Jussà nou Provincial

adidas ultra boost uncaged collegiate navy another look adidas ultra boost collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged oxford tan custom dank customs adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan new images adidas yeezy boost 350 2 0 oxford tan first look adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan more images adidas ultra boost uncaged white reflective drops week adidas ultra boost reflective pack release date adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultraboost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged white tech earth vapour grey adidas ultra boost uncaged black white black boost ultra boost 2016 adidas ultra boost uncaged coming black boost tonal primeknit adidas ultra boost uncaged adidas ultra boost uncaged ray red ultra boost uncaged