Elaboració del document capitular

P1010413Versión castellana. English version. El quart dia del Capítol Provincial ha començat amb l’Eucaristia i Laudes. El P. Joan Font ha presidit la celebració en la que ha recordat l’Any de la Misericòrdia i l’amor de Déu cap a tots nosaltres.

En la primera sessió de treball s’ha aprovat l’acta del dia d’ahir i s’ha donat pas a la confecció del document capitular. S’ha presentat el document pre-capitular confeccionat per la comissió pre-capitular formada pels PP. Josep Roca, Josep Rovira i Pere Codina. El Capítol ha acceptat utilitzar com a base aquest document.

En la segona sessió han tingut el protagonisme els grups. De la mateixa manera que el passat dimarts, els capitulars s’han dividit per grups de treball i han reflexionat al voltant del document pre-capitular aportant-hi la seva opinió.

A la tarda, la tercera sessió de la jornada s’ha dedicat a la nova organització claretiana d’Europa. El president del Capítol, el P. Gonzalo Fernández, ha presentat l’última carta del P. General a tots els claretians d’Europa i, a continuació, s’ha dialogat entre els capitulars.

En l’última sessió del dia s’han exposat les reflexions sobre el document pre-capitular que els grups han realitzat durant el matí. I, posteriorment, s’ha compartit entre els assistents algunes impressions del document.

La quarta jornada capitular ha acabat amb l’exposició del Santíssim i la pregària de Vespres.

Comments are closed.

Emissió Beatificacions

Material Catequesi Llibreria Claret

Josep Xifré, de professió missioner

Testimoni Jaime Absalón, activista colombià

Testimoni del missioner Juan Ángel Artiles, claretià a Indonèsia i Timor Oriental

Dia de la Província

El P. Ricard Costa-Jussà nou Provincial

adidas ultra boost uncaged collegiate navy another look adidas ultra boost collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged oxford tan custom dank customs adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan new images adidas yeezy boost 350 2 0 oxford tan first look adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan more images adidas ultra boost uncaged white reflective drops week adidas ultra boost reflective pack release date adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultraboost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged white tech earth vapour grey adidas ultra boost uncaged black white black boost ultra boost 2016 adidas ultra boost uncaged coming black boost tonal primeknit adidas ultra boost uncaged adidas ultra boost uncaged ray red ultra boost uncaged