Elaboració del document capitular

P1010413Versión castellana. English version. El quart dia del Capítol Provincial ha començat amb l’Eucaristia i Laudes. El P. Joan Font ha presidit la celebració en la que ha recordat l’Any de la Misericòrdia i l’amor de Déu cap a tots nosaltres.

En la primera sessió de treball s’ha aprovat l’acta del dia d’ahir i s’ha donat pas a la confecció del document capitular. S’ha presentat el document pre-capitular confeccionat per la comissió pre-capitular formada pels PP. Josep Roca, Josep Rovira i Pere Codina. El Capítol ha acceptat utilitzar com a base aquest document.

En la segona sessió han tingut el protagonisme els grups. De la mateixa manera que el passat dimarts, els capitulars s’han dividit per grups de treball i han reflexionat al voltant del document pre-capitular aportant-hi la seva opinió.

A la tarda, la tercera sessió de la jornada s’ha dedicat a la nova organització claretiana d’Europa. El president del Capítol, el P. Gonzalo Fernández, ha presentat l’última carta del P. General a tots els claretians d’Europa i, a continuació, s’ha dialogat entre els capitulars.

En l’última sessió del dia s’han exposat les reflexions sobre el document pre-capitular que els grups han realitzat durant el matí. I, posteriorment, s’ha compartit entre els assistents algunes impressions del document.

La quarta jornada capitular ha acabat amb l’exposició del Santíssim i la pregària de Vespres.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection