Mons. Romà Casanova visita el Capítol

P1010444Versión castellana. English version.

El penúltim dia del Capítol ha començat amb la pregària de Laudes i, després d’esmorzar, durant les sessions del matí i de la tarda s’ha anat revisant el document capitular. Els participants han anat fent diverses aportacions per millorar el text.

Durant tota la jornada s’han intercanviat opinions i s’han canviat punts de vista sobre diferents aspectes del document. Aquest canvi d’impressions ha resultat ser molt enriquidor perquè ha permès millorar substancialment el text.

Al final del dia, Mons. Romà Casanova, bisbe de Vic, ha presidit l’Eucaristia i, posteriorment, ha compartit el sopar amb el grup capitular. El bisbe ha senyalat que els claretians són nascuts a Vic i, malgrat anar per tot el món, tornar a Vic es retornar als orígens. Durant l’homilia Mons. Romà Casanova ha remarcat la importància de la misericòrdia de Déu, en especial, en aquest any, i, també, de la necessitat de reconèixer el propi pecat per ajudar a obrir-se al perdó de Déu. Finalment, recordant el text de l’Evangeli ha subratllat que no es pot perdre mai l’esperança. D’aquesta manera, ha estimulat als capitulars a fer tot el possible per sembrar la bona llavor i, a la vegada, confiar en Déu el seu creixement.

Després de sopar, com els altres dies del Capítol, s’ha projectat “Les notícies del Capítol” preparades amb molta promptitud per la comissió d’animació formades pels PP. Joan Font i Benjitu Bareto.

Homilia del Mons. Romà Casanova, bisbe de Vic:

 

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection