Mons. Romà Casanova visita el Capítol

P1010444Versión castellana. English version.

El penúltim dia del Capítol ha començat amb la pregària de Laudes i, després d’esmorzar, durant les sessions del matí i de la tarda s’ha anat revisant el document capitular. Els participants han anat fent diverses aportacions per millorar el text.

Durant tota la jornada s’han intercanviat opinions i s’han canviat punts de vista sobre diferents aspectes del document. Aquest canvi d’impressions ha resultat ser molt enriquidor perquè ha permès millorar substancialment el text.

Al final del dia, Mons. Romà Casanova, bisbe de Vic, ha presidit l’Eucaristia i, posteriorment, ha compartit el sopar amb el grup capitular. El bisbe ha senyalat que els claretians són nascuts a Vic i, malgrat anar per tot el món, tornar a Vic es retornar als orígens. Durant l’homilia Mons. Romà Casanova ha remarcat la importància de la misericòrdia de Déu, en especial, en aquest any, i, també, de la necessitat de reconèixer el propi pecat per ajudar a obrir-se al perdó de Déu. Finalment, recordant el text de l’Evangeli ha subratllat que no es pot perdre mai l’esperança. D’aquesta manera, ha estimulat als capitulars a fer tot el possible per sembrar la bona llavor i, a la vegada, confiar en Déu el seu creixement.

Després de sopar, com els altres dies del Capítol, s’ha projectat “Les notícies del Capítol” preparades amb molta promptitud per la comissió d’animació formades pels PP. Joan Font i Benjitu Bareto.

Homilia del Mons. Romà Casanova, bisbe de Vic:

 

Comments are closed.

Emissió Beatificacions

Material Catequesi Llibreria Claret

Josep Xifré, de professió missioner

Testimoni Jaime Absalón, activista colombià

Testimoni del missioner Juan Ángel Artiles, claretià a Indonèsia i Timor Oriental

Dia de la Província

El P. Ricard Costa-Jussà nou Provincial

adidas ultra boost uncaged collegiate navy another look adidas ultra boost collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged oxford tan custom dank customs adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan new images adidas yeezy boost 350 2 0 oxford tan first look adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan more images adidas ultra boost uncaged white reflective drops week adidas ultra boost reflective pack release date adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultraboost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged white tech earth vapour grey adidas ultra boost uncaged black white black boost ultra boost 2016 adidas ultra boost uncaged coming black boost tonal primeknit adidas ultra boost uncaged adidas ultra boost uncaged ray red ultra boost uncaged