S’acaba el XXIIè Capítol Provincial

P1010475Versión castellana. English version.

El dissabte 30 de gener, tal i com estava previst, ha finalitzat el XXIIè Capítol Provincial dels Claretians de Catalunya.

L’última sessió capitular va aprovar el document capitular i, a continuació, el P. Provincial va pronunciar unes paraules d’agraïment per la confiança i la responsabilitat depositada cap a la seva persona i cap a l’equip. També va demanar la corresponsabilitat de tots els Claretians de la Província. El president, el P. Gonzalo Fernández,  va clausurar el Capítol parlant de la gratuïtat com a sentiment d’humilitat, va donar les gràcies a l’anterior equip de govern i, finalment, va encomanar a la Mare de Déu i a Sant Antoni Maria Claret els missioners. Al final de la sessió es va presentar l’avaluació del Capítol per part de la comissió formades pels P. Josep Sanz i el Gmà. Josep Codina. Es va acabar amb una breu pregària.

Amb la participació de la Família Claretiana (Missioneres de la Institució Claretiana, Missioneres Claretianes, Seglars Claretians i d’altres Claretians) es va celebrar l’Eucaristia a la cripta del Temple-Seculpre del Pare Claret. El P. Provincial va recordar en l’homilia que confia en totes les persones que l’ajudaran a dur a terme aquesta nova tasca que se li ha encarregat.

El capítol va acabar amb el dinar fratern compartit amb les persones de la família claretiana.

Resum en imatges del Capítol:

 

Comments are closed.

Emissió Beatificacions

Material Catequesi Llibreria Claret

Josep Xifré, de professió missioner

Testimoni Jaime Absalón, activista colombià

Testimoni del missioner Juan Ángel Artiles, claretià a Indonèsia i Timor Oriental

Dia de la Província

El P. Ricard Costa-Jussà nou Provincial

adidas ultra boost uncaged collegiate navy another look adidas ultra boost collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged oxford tan custom dank customs adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan new images adidas yeezy boost 350 2 0 oxford tan first look adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan more images adidas ultra boost uncaged white reflective drops week adidas ultra boost reflective pack release date adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultraboost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged white tech earth vapour grey adidas ultra boost uncaged black white black boost ultra boost 2016 adidas ultra boost uncaged coming black boost tonal primeknit adidas ultra boost uncaged adidas ultra boost uncaged ray red ultra boost uncaged