Caminant junts cap a la reorganització d’Europa

160506_congregacioEls governs dels diferents organismes que estan implicats en la reorganització de la congregació a Europa, en particular, Bètica-UK Ireland-Portugal i Itàlia-França-Euskal Herria-Catalunya es van reunir del 28 al 29 d’abril de 2016 a Sevilla i Roma, respectivament. Per part de la Província de Catalunya hi va assistir el conjunt del Govern Provincial encapçalat pel P. Ricard Costa-Jussà, Provincial, i pels PP. Màxim Muñoz i Ramon Olomí, i el G. Josep Codina.

El P. Gonzalo Fernández CMF, vicari general i prefecte general d’espiritualitat va facilitar la trobada de Bètica-UK Ireland-Portugal realitzada a la Cúria Provincial de Bètica a Sevilla. Mentre que de l’altra banda, la trobada que es va celebrar a la Cúria General a Roma va reunir a Itàlia, França, Euskal Herria i Catalunya, i va ser facilitada per l’ecònom general, el P. Manuel Tamargo CMF.

En ambdues reunions, hi va haver moments per especificar amb major detalli la situació actual o l’estat de cada organisme. També va haver-hi moments per compartir els comentaris i plans que es van transcriure respecte a la decisió final de la reorganització a la carta del P. General en els Capítols de Bètica, Portugal i d’Euskal Herria o en les Assemblees recentment concloses de França i del Regne Unit-Ireland.

Més tard, els dos grups van dedicar temps per al diàleg sobre les línies d’acció conjuntes que facilitaran el camí cap a la nova Província tocant els temes del govern, apostolat-pijv, economia, formació-espiritualitat, etc. I al final els presents reunits van fer una programació d’accions concretes per als propers mesos i dels passos a tenir en compte a continuació per tirar endavant aquest procés.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

TROBADA GOVERN GENERAL I SUPERIORS MAJORS A XILE

Nou web de la província de Sant Pau

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

Amb el pare Claret hem après… Festa SANT ANTONI MARIA CLARET 2019

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection