XIX Simposi de la Fundació Claret. Simposi sobre mitjans de comunicació i cristianisme

Dissabte  27 de maig al matí es va celebrar el XIX Simposi de la Fundació Claret, l’edició d’aquest any amb el títol “El cristianisme en els relats mediàtics. Necessita l’Església un canvi d’estratègia?”. La sessió es va posar en diàleg representants del món eclesial i del periodisme religiós amb responsables i periodistes dels mitjans generalistes.

La sessió, que va omplir la sala Pere Casaldàliga de la llibreria Claret de Barcelona, va tenir dues ponències principals. Miquel Tresserras, catedràtic d’història del pensament contemporani a la Facultat de Comunicació Blanquerna, va parlar sobre “Com es perceben des l’Església els relats mediàtics sobre el cristianisme”; i el periodista Rafael de Ribot sobre “Com es perceben des dels mitjans els missatges del cristianisme”.

La segona part del Simposi va comptar amb una taula rodona amb tres periodistes de diversos mitjans, moderada pel periodista Jordi Roigé, amb Paco Niebla de l’Agència Efe, Pepa Masó de El Punt Avui, i l’excorresponsal Llúcia Oliva.

Les ponències del Simposi es poden veure integrament en el canal de la Llibreria Claret:

https://www.youtube.com/user/llibreriaclaret/videos

P20170527SimposiClaretDSC_0122P20170527SimposiClaretDSC_0108P20170527SimposiClaretDSC_0139P20170527SimposiClaretDSC_0177

Comments are closed.

Advent a la Claret

Emissió Beatificacions

Material Catequesi Llibreria Claret

Josep Xifré, de professió missioner

Testimoni Jaime Absalón, activista colombià

Testimoni del missioner Juan Ángel Artiles, claretià a Indonèsia i Timor Oriental

Dia de la Província

adidas ultra boost uncaged collegiate navy another look adidas ultra boost collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged oxford tan custom dank customs adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan new images adidas yeezy boost 350 2 0 oxford tan first look adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan more images adidas ultra boost uncaged white reflective drops week adidas ultra boost reflective pack release date adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultraboost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged white tech earth vapour grey adidas ultra boost uncaged black white black boost ultra boost 2016 adidas ultra boost uncaged coming black boost tonal primeknit adidas ultra boost uncaged adidas ultra boost uncaged ray red ultra boost uncaged