XIX Simposi de la Fundació Claret. Simposi sobre mitjans de comunicació i cristianisme

Dissabte  27 de maig al matí es va celebrar el XIX Simposi de la Fundació Claret, l’edició d’aquest any amb el títol “El cristianisme en els relats mediàtics. Necessita l’Església un canvi d’estratègia?”. La sessió es va posar en diàleg representants del món eclesial i del periodisme religiós amb responsables i periodistes dels mitjans generalistes.

La sessió, que va omplir la sala Pere Casaldàliga de la llibreria Claret de Barcelona, va tenir dues ponències principals. Miquel Tresserras, catedràtic d’història del pensament contemporani a la Facultat de Comunicació Blanquerna, va parlar sobre “Com es perceben des l’Església els relats mediàtics sobre el cristianisme”; i el periodista Rafael de Ribot sobre “Com es perceben des dels mitjans els missatges del cristianisme”.

La segona part del Simposi va comptar amb una taula rodona amb tres periodistes de diversos mitjans, moderada pel periodista Jordi Roigé, amb Paco Niebla de l’Agència Efe, Pepa Masó de El Punt Avui, i l’excorresponsal Llúcia Oliva.

Les ponències del Simposi es poden veure integrament en el canal de la Llibreria Claret:

https://www.youtube.com/user/llibreriaclaret/videos

P20170527SimposiClaretDSC_0122P20170527SimposiClaretDSC_0108P20170527SimposiClaretDSC_0139P20170527SimposiClaretDSC_0177

Comments are closed.

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

Llibreria Infantil Claret

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection