Trobada d’Equips PJV ECLA

p1020236Del 22 al 26 de maig, vint claretians de Bètica, Catalunya, Euskal Herria, Portugal, Santiago, França, Anglaterra, Itàlia i Polònia (ECLA) i el Gmà. Carlos Verga, Prefecte General de Pastoral de Joves i Vocacions, es van reunir a Krzydlina Mała. El tema principal va ser la pastoral universitària.

La sessió del primer dia la van dedicar a conèixer la realitat de PJV i PJV amb universitaris dels diferents organismes, i a conèixer com estan treballant altres amb ells: Jesuïtes, Opus a Navarra i la diòcesi de Sevilla amb els joves en edat universitària. En grups per abordar com poden treballar aquesta realitat; seves possibilitats i dificultats, a Europa.

També van tenir una sessió de treball amb la presència i testimoni del Pare Stanislaw Orzechowski, qui porta molt de temps treballant en la Pastoral Universitària, a la parròquia Claretiana de ciutat de Wroclaw. També van tenir l’oportunitat de visitar àrees d’interès com l’antic monestir cistercenc de Lubiaz, les parròquies que atén la comunitat Claretiana de Krzydlina Mala i part de la comunitat de Wroclaw i la pastoral universitària a la ciutat.

En el transcurs de la trobada, el Gmà. Carles Verga va compartir amb els participants els principals assumptes que afecten la Prefectura: pàgina web, sínode 2018, JMJ de Panamà, voluntariat internacional, un curs online per a responsables Claretians de PJV i agents de pastoral, una trobada i altres possibles col·laboracions.

El matí de dijous es va dedicar a diversos assumptes de coordinació, perspectives de futur i avaluació. I després van anar a Wroclaw per conèixer la ciutat i compartir l’Eucaristia amb un grup de pastoral universitària de la nostra parroquia.

Comments are closed.

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

Llibreria Infantil Claret

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection