Encontre Familiar de Pasqua 2017

Pasqua familiarAl diumenge 11 de juny es va celebrar l’Encontre Familiar de Pasqua. La trobada es va fer l’escola Antoni M. Claret de les Missioneres Claretianes de Cornellà de Llobregat amb el lema “Jo puc, tu pots… tots podem fer un món millor”.
Cada curs un grup de famílies convoquen tres recessos familiars: per Advent, per Quaresma i per Pasqua. Una experiència que va començar a Vic fa vint anys i que ara organitzen famílies procedents de diverses parròquies i moviments de diversos llocs de Catalunya amb l’acompanyament dels Missioners Claretians. La trobada és un espai de recés i silenci per als pares viscut en família i un dia de convivència amb pares i fills de diverses famílies.
Aquesta edició del recés de Pasqua es va partir d’una dinàmica al voltant del circ. Al poble de Caresllargues, on tothom és trist i ensopit, la visita d’un circ el converteix en Pagalapena on la gent encomana alegria i entusiasme a les poblacions veïnes.
Per a aconseguir el canvi els “habitants” es van distribuir en grups d’edat. Els més petits van treballar el conte de “La llum al país de la nit” i van preparar una creu amb banda fosforescent sobre una cartolina negre decorada amb gomets. Així, a la nit i en moments de fosca, podem descobrir que Jesús hi continua sent, il·luminant-nos el camí.

Els adolescents van analitzar algunes de les estratègies que seguia Jesús per a alegrar els seus, i a partir d’aquí poder descobrir com podien imitar-lo en el seu dia a dia. Petits i adolescents van preparar números de circ per a encomanar l’alegria als pobles veïns.

Els adults van fer un taller-itinerari titulat “Vers la coherència personal. Un camí de conversió i llibertat”: un exercici de revisió de vida en silenci que va acabar amb una enriquidora posada en comú de tots els participants.

També hi va haver el moment lúdic amb una guerra d’aigua per remullar tots els participants amb globus, pistoles i galledes als patis de l’escola.

A la tarda es va cloure l’eix d’animació i es va finalitzar la jornada amb la celebració de l’Eucaristia presidida pel pare Màxim Muñoz.

El proper Encontre Familiar es farà per Advent el dia 3 de desembre de 2017.

Comments are closed.

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

Llibreria Infantil Claret

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection