Encontre Familiar de Pasqua 2017

Pasqua familiarAl diumenge 11 de juny es va celebrar l’Encontre Familiar de Pasqua. La trobada es va fer l’escola Antoni M. Claret de les Missioneres Claretianes de Cornellà de Llobregat amb el lema “Jo puc, tu pots… tots podem fer un món millor”.
Cada curs un grup de famílies convoquen tres recessos familiars: per Advent, per Quaresma i per Pasqua. Una experiència que va començar a Vic fa vint anys i que ara organitzen famílies procedents de diverses parròquies i moviments de diversos llocs de Catalunya amb l’acompanyament dels Missioners Claretians. La trobada és un espai de recés i silenci per als pares viscut en família i un dia de convivència amb pares i fills de diverses famílies.
Aquesta edició del recés de Pasqua es va partir d’una dinàmica al voltant del circ. Al poble de Caresllargues, on tothom és trist i ensopit, la visita d’un circ el converteix en Pagalapena on la gent encomana alegria i entusiasme a les poblacions veïnes.
Per a aconseguir el canvi els “habitants” es van distribuir en grups d’edat. Els més petits van treballar el conte de “La llum al país de la nit” i van preparar una creu amb banda fosforescent sobre una cartolina negre decorada amb gomets. Així, a la nit i en moments de fosca, podem descobrir que Jesús hi continua sent, il·luminant-nos el camí.

Els adolescents van analitzar algunes de les estratègies que seguia Jesús per a alegrar els seus, i a partir d’aquí poder descobrir com podien imitar-lo en el seu dia a dia. Petits i adolescents van preparar números de circ per a encomanar l’alegria als pobles veïns.

Els adults van fer un taller-itinerari titulat “Vers la coherència personal. Un camí de conversió i llibertat”: un exercici de revisió de vida en silenci que va acabar amb una enriquidora posada en comú de tots els participants.

També hi va haver el moment lúdic amb una guerra d’aigua per remullar tots els participants amb globus, pistoles i galledes als patis de l’escola.

A la tarda es va cloure l’eix d’animació i es va finalitzar la jornada amb la celebració de l’Eucaristia presidida pel pare Màxim Muñoz.

El proper Encontre Familiar es farà per Advent el dia 3 de desembre de 2017.

Comments are closed.

Advent a la Claret

Emissió Beatificacions

Material Catequesi Llibreria Claret

Josep Xifré, de professió missioner

Testimoni Jaime Absalón, activista colombià

Testimoni del missioner Juan Ángel Artiles, claretià a Indonèsia i Timor Oriental

Dia de la Província

adidas ultra boost uncaged collegiate navy another look adidas ultra boost collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged oxford tan custom dank customs adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan new images adidas yeezy boost 350 2 0 oxford tan first look adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan more images adidas ultra boost uncaged white reflective drops week adidas ultra boost reflective pack release date adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultraboost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged white tech earth vapour grey adidas ultra boost uncaged black white black boost ultra boost 2016 adidas ultra boost uncaged coming black boost tonal primeknit adidas ultra boost uncaged adidas ultra boost uncaged ray red ultra boost uncaged