Final de curs de l’Esplai Estel

Camp d'Estiu Esplai Estel 2017, Vespella d'Esplai, Gurb

@Xavier Subias

Aquest cap de setmana s’ha celebrat el Camp d’Estiu de final de curs de l’Esplai Estel de la parròquia del Cor de Maria de Barcelona. Com és habitual, l’estada de tres dies amb tots els grups va finalitzar el diumenge amb un dia de convivència amb els pares i mares de l’Esplai. La trobada es va fer a la casa de Colònies Vespella a Gurb.

En la trobada cadascun dels grups de l’Esplai ofereixen als pares una animació preparada pels nens i joves. Abans de dinar es va celebrar una eucaristia presidida pel consiliari de l’Esplai, el pare Shinto Thomas. En la trobada es van acomiadar als joves del darrer curs amb la projecció d’un vídeo que recorda amb imatges tota la seva etapa com a infants de l’Esplai Estel. També es van incorporar els nous monitors que continuen la seva vinculació amb l’Esplai després d’haver-ne estat nens.

Camp d'Estiu Esplai Estel 2017, Vespella d'Esplai, Gurb

@Xavier Subias

L’Esplai Estel farà també les colònies i campaments amb infants i joves de 6 a 17 anys durant la segona quinzena de juliol.

Comments are closed.

Emissió Beatificacions

Material Catequesi Llibreria Claret

Josep Xifré, de professió missioner

Testimoni Jaime Absalón, activista colombià

Testimoni del missioner Juan Ángel Artiles, claretià a Indonèsia i Timor Oriental

Dia de la Província

El P. Ricard Costa-Jussà nou Provincial

adidas ultra boost uncaged collegiate navy another look adidas ultra boost collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged oxford tan custom dank customs adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan new images adidas yeezy boost 350 2 0 oxford tan first look adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan more images adidas ultra boost uncaged white reflective drops week adidas ultra boost reflective pack release date adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultraboost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged white tech earth vapour grey adidas ultra boost uncaged black white black boost ultra boost 2016 adidas ultra boost uncaged coming black boost tonal primeknit adidas ultra boost uncaged adidas ultra boost uncaged ray red ultra boost uncaged