Final de curs de l’Esplai Estel

Camp d'Estiu Esplai Estel 2017, Vespella d'Esplai, Gurb

@Xavier Subias

Aquest cap de setmana s’ha celebrat el Camp d’Estiu de final de curs de l’Esplai Estel de la parròquia del Cor de Maria de Barcelona. Com és habitual, l’estada de tres dies amb tots els grups va finalitzar el diumenge amb un dia de convivència amb els pares i mares de l’Esplai. La trobada es va fer a la casa de Colònies Vespella a Gurb.

En la trobada cadascun dels grups de l’Esplai ofereixen als pares una animació preparada pels nens i joves. Abans de dinar es va celebrar una eucaristia presidida pel consiliari de l’Esplai, el pare Shinto Thomas. En la trobada es van acomiadar als joves del darrer curs amb la projecció d’un vídeo que recorda amb imatges tota la seva etapa com a infants de l’Esplai Estel. També es van incorporar els nous monitors que continuen la seva vinculació amb l’Esplai després d’haver-ne estat nens.

Camp d'Estiu Esplai Estel 2017, Vespella d'Esplai, Gurb

@Xavier Subias

L’Esplai Estel farà també les colònies i campaments amb infants i joves de 6 a 17 anys durant la segona quinzena de juliol.

Comments are closed.

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

Llibreria Infantil Claret

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection