Nou web de les beatificacions dels 109 màrtirs claretians

 

screenshot_2017-07-04-07-08-58Ha començat el compte enrere per a la beatificació dels 109 màrtirs claretians que tindrà lloc el dissabte 21 d’octubre, a les 10 del matí, a la basílica de la Sagrada Família de Barcelona. Des del 4 de juliol, quan faltaven 109 dies per aquests data, hi ha en marxa el nou web oficial de les beatificacions: www.109cmf.org, disponible en castellà i en anglès. El web és un instrument creat per la Comissió General de la Beatificació per facilitar la preparació d’aquest esdeveniment congregacional i eclesial

De moment, el web consta de sis seccions:

-A la secció RELATS es troben alguns llibres i publicacions que narren la trajectòria dels nostres màrtirs. Per conèixer amb més detall les vides de cadascun dels 109 màrtirs, es pot visitar la secció BIOGRAFIES.

-A la secció de LITÚRGIA s’hi aniran penjant alguns materials per a celebracions, vetlles de pregària i també, en el seu moment, els fullets de les cerimònies principals de l’octubre.

-Els que estiguin treballant pastoralment amb nens, adolescents i joves disposen de materials específics en la secció RECURSOS. Aquí també s’ofereixen suggeriments per als recessos comunitaris, així com cançons i vídeos que poden ser útils per a l’animació.

-A la GALERIA es troben les fotos dels 109 màrtirs. Més endavant es col·locaran les fotos dels principals esdeveniments.

-Tot i que encara queden detalls per perfilar, es fa també un avançament del PROGRAMA dels actes que tindran lloc a Barcelona al cap de setmana del 20 al 22 d’octubre.

-En aquesta mateixa web es podrà seguir en directe la retransmissió de la vetlla de pregària del dia 20, la cerimònia de beatificació del 21 i la missa d’acció de gràcies del 22. Això permetrà projectar el senyal en espais amplis perquè molts claretians i amics de tot el món puguin unir-se als pelegrins que seran a Barcelona.

-Els màrtirs ens animen també a pregar. Per a cada dia, la pàgina web ofereix alguns passatges de l’Escriptura en relació amb cada un dels 109 màrtirs.

-Finalment, la nova pàgina web presenta el logotip i el lema de la Beatificació: Missioners fins al final. Es poden descarregar els arxius en diverses llengües i formats perquè aquests símbols es puguin utilitzar en publicacions impreses o digitals.

La pàgina web ha estat preparada pel Departament de Comunicacions de la Cúria General en col·laboració amb la Comissió General per a la Beatificació.

Comments are closed.

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

Llibreria Infantil Claret

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection