El documental del pare Xifré ja està disponible a Claret.org

El documental “Xifré, de professió missioner” ja es pot visionar integrament des del web Claret.org. El documental és un perfil biogràfic sobre el tercer superior general dels Missioners Claretians, Josep Xifré (Vic, 1807-Cervera, 1899), amb motiu del bicentenari del seu naixement. El passat 5 de juliol es va fer la presentació a Barcelona.

En el web del Centre Espiritualitat Claretiana es pot llegir una presentació del pare Carlos Sánchez, cmf, director del CESC, sobre el context històric que va viure el pare Xifré i el seu servei durant 42 anys com a Superior General.

El documental està disponible en:

-Català: https://www.youtube.com/watch?v=RclVLwBKuHg

-Castellà: https://www.youtube.com/watch?v=WYXvHzWa4ZU

-Anglès: https://www.youtube.com/watch?v=UXmwkC7ZMwY

-Francès: https://www.youtube.com/watch?v=FTeJMRefld4

Comments are closed.

Emissió Beatificacions

Material Catequesi Llibreria Claret

Josep Xifré, de professió missioner

Testimoni Jaime Absalón, activista colombià

Testimoni del missioner Juan Ángel Artiles, claretià a Indonèsia i Timor Oriental

Dia de la Província

El P. Ricard Costa-Jussà nou Provincial

adidas ultra boost uncaged collegiate navy another look adidas ultra boost collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged oxford tan custom dank customs adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan new images adidas yeezy boost 350 2 0 oxford tan first look adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan more images adidas ultra boost uncaged white reflective drops week adidas ultra boost reflective pack release date adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultraboost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged white tech earth vapour grey adidas ultra boost uncaged black white black boost ultra boost 2016 adidas ultra boost uncaged coming black boost tonal primeknit adidas ultra boost uncaged adidas ultra boost uncaged ray red ultra boost uncaged