El documental del pare Xifré ja està disponible a Claret.org

El documental “Xifré, de professió missioner” ja es pot visionar integrament des del web Claret.org. El documental és un perfil biogràfic sobre el tercer superior general dels Missioners Claretians, Josep Xifré (Vic, 1807-Cervera, 1899), amb motiu del bicentenari del seu naixement. El passat 5 de juliol es va fer la presentació a Barcelona.

En el web del Centre Espiritualitat Claretiana es pot llegir una presentació del pare Carlos Sánchez, cmf, director del CESC, sobre el context històric que va viure el pare Xifré i el seu servei durant 42 anys com a Superior General.

El documental està disponible en:

-Català: https://www.youtube.com/watch?v=RclVLwBKuHg

-Castellà: https://www.youtube.com/watch?v=WYXvHzWa4ZU

-Anglès: https://www.youtube.com/watch?v=UXmwkC7ZMwY

-Francès: https://www.youtube.com/watch?v=FTeJMRefld4

Comments are closed.

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Booktràiler “Pau VI. Evangeli i alegria”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection