Reunió dels Governs de Catalunya, Euskal Herria, França i Itàlia

20170701leioa_reungobreorganiz

Els dies 28 i 29 de juny es va celebrar a Leioa, Biscaia, la segona reunió dels Governs dels quatre organismes implicats en el procés de reorganització: Catalunya, Euskal Herria, França i Itàlia. Es tractava de conèixer els resultats d’un estudi sociològic fet a tots els membres dels quatre organismes i de compartir la informació recollida sobre les experiències d’altres Congregacions que han fet processos similars. Van comptar amb la presència dels sociòlegs que han col·laborat en la consulta als claretians. També van estar acompanyats per un dels vicerectors de la Universitat de Deusto, que era Superior Provincial durant el procés de reorganització a Espanya de la Companyia de Jesús.

A més, van compartir altres informacions sobre els organismes, van impulsar la redacció del document “Cap a un Projecte de Província”, que servirà com a projecte de vida i missió per als primers anys. També se’ls van presentar l’estat d’elaboració d’un document sobre les línies d’acció comunes per al treball amb exclosos.

Van continuar amb la preparació de les trobades dels claretians de tots els organismes que es farà a Vic a l’octubre i el de superiors locals, convocat el febrer a Roma. Van tractar a més altres assumptes del procés de reorganització.

Com sempre, va ser una experiència rica de convivència i de coneixement mutu. La propera reunió de tots els Governs serà al novembre de 2018. Mentrestant, la Comissió Coordinadora i les diverses comissions encarregades de la redacció dels documents esmentats continuaran els seus treballs.

A la reunió hi van assistir tots els membres del Govern de la província de Catalunya: el pare Provincial, Ricard Costa-Jussà, i els pares Màxim Muñoz, Josep Codina i Ramon Olomí. Els membres del govern provincial de Catalunya també van aprofitar el viatge per conèixer i visitar les comunitats de Pamplona (Col·legi Larraona i Sant Fermí d’Aldapa), Salvatierra i les noves instal·lacions de San Francisco a Bilbao, dedicades a projectes socials.

Donem gràcies a Déu perquè el seu Esperit que segueix impulsant aquest complex camí de reorganització al servei de la Missió Claretiana a Europa. (Claret.org)

Comments are closed.

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Booktràiler “Pau VI. Evangeli i alegria”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection