Reunió dels Governs de Catalunya, Euskal Herria, França i Itàlia

20170701leioa_reungobreorganiz

Els dies 28 i 29 de juny es va celebrar a Leioa, Biscaia, la segona reunió dels Governs dels quatre organismes implicats en el procés de reorganització: Catalunya, Euskal Herria, França i Itàlia. Es tractava de conèixer els resultats d’un estudi sociològic fet a tots els membres dels quatre organismes i de compartir la informació recollida sobre les experiències d’altres Congregacions que han fet processos similars. Van comptar amb la presència dels sociòlegs que han col·laborat en la consulta als claretians. També van estar acompanyats per un dels vicerectors de la Universitat de Deusto, que era Superior Provincial durant el procés de reorganització a Espanya de la Companyia de Jesús.

A més, van compartir altres informacions sobre els organismes, van impulsar la redacció del document “Cap a un Projecte de Província”, que servirà com a projecte de vida i missió per als primers anys. També se’ls van presentar l’estat d’elaboració d’un document sobre les línies d’acció comunes per al treball amb exclosos.

Van continuar amb la preparació de les trobades dels claretians de tots els organismes que es farà a Vic a l’octubre i el de superiors locals, convocat el febrer a Roma. Van tractar a més altres assumptes del procés de reorganització.

Com sempre, va ser una experiència rica de convivència i de coneixement mutu. La propera reunió de tots els Governs serà al novembre de 2018. Mentrestant, la Comissió Coordinadora i les diverses comissions encarregades de la redacció dels documents esmentats continuaran els seus treballs.

A la reunió hi van assistir tots els membres del Govern de la província de Catalunya: el pare Provincial, Ricard Costa-Jussà, i els pares Màxim Muñoz, Josep Codina i Ramon Olomí. Els membres del govern provincial de Catalunya també van aprofitar el viatge per conèixer i visitar les comunitats de Pamplona (Col·legi Larraona i Sant Fermí d’Aldapa), Salvatierra i les noves instal·lacions de San Francisco a Bilbao, dedicades a projectes socials.

Donem gràcies a Déu perquè el seu Esperit que segueix impulsant aquest complex camí de reorganització al servei de la Missió Claretiana a Europa. (Claret.org)

Comments are closed.

Emissió Beatificacions

Material Catequesi Llibreria Claret

Josep Xifré, de professió missioner

Testimoni Jaime Absalón, activista colombià

Testimoni del missioner Juan Ángel Artiles, claretià a Indonèsia i Timor Oriental

Dia de la Província

El P. Ricard Costa-Jussà nou Provincial

adidas ultra boost uncaged collegiate navy another look adidas ultra boost collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged oxford tan custom dank customs adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan new images adidas yeezy boost 350 2 0 oxford tan first look adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan more images adidas ultra boost uncaged white reflective drops week adidas ultra boost reflective pack release date adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultraboost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged white tech earth vapour grey adidas ultra boost uncaged black white black boost ultra boost 2016 adidas ultra boost uncaged coming black boost tonal primeknit adidas ultra boost uncaged adidas ultra boost uncaged ray red ultra boost uncaged