Nou govern general de les Missioneres de la Institució Claretiana

IMG-20170717-WA0013Des d’aquest diumenge les Missioneres de la Institució Claretiana compten amb un nou equip general. L’Assembla que s’està celebrant a Vic va escollir M. Gràcia García-Baquero nova superiora general. La vicaria general serà Limpia Gonzaléz; la secretària general, Pilar Rovira; i l’ecònoma general, Wilma Mancuello.

El dia es va iniciar amb la celebració de l’Eucaristia, presidida pel pare Carlos Sánchez, cmf, disposant-la per a l’elecció del nou govern, un dels moments claus de l’Assemblea.

El delegat episcopal per a la Vida consagrada de Vic, el pare Joan Casas, va acompanyar l’elecció com a representant del bisbe i va adreçar a les germanes unes paraules de suport i de fraternitat. Després de la invocació de l’Esperit Sant amb el cant de la seqüència i es va procedir a l’elecció del govern general.

Amb el nou govern general s’agreix també la tasca de les germanes Miryan Fretes i Núria Juncadella pels seus servei com vicaria i administradora general en l’anterior equip.

En un dia tan significatiu per la família Claretiana, festivitat de la Mare de Déu del Carme i aniversari de la Fundació dels CMF, es va culminar la jornada donant gràcies a Déu en el sepulcre del Pare Claret, entonant cants claretians i demanant la intercessió del nostre sant.

El dia abans de l’elecció l’Assemblea va comptar amb la intervenció del pare Màxim Muñoz, cmf, per ajudar a preparar espiritualment i amb més intensitat per a l’elecció del nou govern i dedicar el dia a la realització d’un retir espiritual. Al matí va aportar pautes per a l’oració amb el tema “Reconèixer els dons i posar-los al servei de la missió comuna” i a la tarda va desenvolupar punts claus per al discerniment, com a part del procés de l’elecció. La jornada de pregària va finalitzar amb la celebració de l’Eucaristia, animada per la comunitat de Lambaré.

IMG-20170713-WA0044IMG-20170717-WA0014 (1) IMG-20170717-WA0025IMG-20170717-WA0047IMG-20170717-WA0043

Comments are closed.

Booktràiler “Projecte Hospital de Campanya”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

Llibreria Infantil Claret

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection