Nou govern general de les Missioneres de la Institució Claretiana

IMG-20170717-WA0013Des d’aquest diumenge les Missioneres de la Institució Claretiana compten amb un nou equip general. L’Assembla que s’està celebrant a Vic va escollir M. Gràcia García-Baquero nova superiora general. La vicaria general serà Limpia Gonzaléz; la secretària general, Pilar Rovira; i l’ecònoma general, Wilma Mancuello.

El dia es va iniciar amb la celebració de l’Eucaristia, presidida pel pare Carlos Sánchez, cmf, disposant-la per a l’elecció del nou govern, un dels moments claus de l’Assemblea.

El delegat episcopal per a la Vida consagrada de Vic, el pare Joan Casas, va acompanyar l’elecció com a representant del bisbe i va adreçar a les germanes unes paraules de suport i de fraternitat. Després de la invocació de l’Esperit Sant amb el cant de la seqüència i es va procedir a l’elecció del govern general.

Amb el nou govern general s’agreix també la tasca de les germanes Miryan Fretes i Núria Juncadella pels seus servei com vicaria i administradora general en l’anterior equip.

En un dia tan significatiu per la família Claretiana, festivitat de la Mare de Déu del Carme i aniversari de la Fundació dels CMF, es va culminar la jornada donant gràcies a Déu en el sepulcre del Pare Claret, entonant cants claretians i demanant la intercessió del nostre sant.

El dia abans de l’elecció l’Assemblea va comptar amb la intervenció del pare Màxim Muñoz, cmf, per ajudar a preparar espiritualment i amb més intensitat per a l’elecció del nou govern i dedicar el dia a la realització d’un retir espiritual. Al matí va aportar pautes per a l’oració amb el tema “Reconèixer els dons i posar-los al servei de la missió comuna” i a la tarda va desenvolupar punts claus per al discerniment, com a part del procés de l’elecció. La jornada de pregària va finalitzar amb la celebració de l’Eucaristia, animada per la comunitat de Lambaré.

IMG-20170713-WA0044IMG-20170717-WA0014 (1) IMG-20170717-WA0025IMG-20170717-WA0047IMG-20170717-WA0043

Comments are closed.

Advent a la Claret

Emissió Beatificacions

Material Catequesi Llibreria Claret

Josep Xifré, de professió missioner

Testimoni Jaime Absalón, activista colombià

Testimoni del missioner Juan Ángel Artiles, claretià a Indonèsia i Timor Oriental

Dia de la Província

adidas ultra boost uncaged collegiate navy another look adidas ultra boost collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged oxford tan custom dank customs adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan new images adidas yeezy boost 350 2 0 oxford tan first look adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan more images adidas ultra boost uncaged white reflective drops week adidas ultra boost reflective pack release date adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultraboost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged white tech earth vapour grey adidas ultra boost uncaged black white black boost ultra boost 2016 adidas ultra boost uncaged coming black boost tonal primeknit adidas ultra boost uncaged adidas ultra boost uncaged ray red ultra boost uncaged