Commemoració del martiri del germà Saperas a Tàrrega

81È ANIVERSARI MARTIRI FERRAN SAPERASEl diumenge 13 d’agost es commemorarà com cada any a Tàrrega el 81è aniversari del martiri del germà Ferran Saperas, cmf. La celebració es farà a l’església parroquial de Santa Maria de l’Alba on reposen les despulles del futur beat. El germà Saperas serà beatificat el proper 21 d’octubre a Barcelona junt amb 108 màrtirs claretians més.

El diumenge 13 a les 12 del migdia, després del rosari, comença la celebració eucarística presidida pel rector de la parròquia, mossèn Josep Maria Vilaseca. En acabar la celebració es presentarà el projecte de la nova capella sepulcral del germà Saperas.

Nascut a Alió (Tarragona) el 1905, el germà Sapera va professar a Vic com a missioner claretià el 1930. Destinat a la comunitat de Cervera, el 12 d’agost de 1936 va ser detingut pel fet de ser religiós. Víctima de provocacions, insults i burles contra la castedat es va mantinir fidel i el 13 d’agost va ser martiritzat a les portes del cementiri de Tàrrega perdonant els seus botxins. El 1971 les seves despulles es van traslladar a l’Església parroquial de Tàrrega .

El 29 d’octubre la comunitat parroquial també farà una missa d’acció de gràcies per a la seva beatificació a Tàrrega i es beneirà la capella sepulcral reformada. Des de la parròquia s’ha impulsat una col·lecta popular per finançar l’obra.

Comments are closed.

Advent a la Claret

Emissió Beatificacions

Material Catequesi Llibreria Claret

Josep Xifré, de professió missioner

Testimoni Jaime Absalón, activista colombià

Testimoni del missioner Juan Ángel Artiles, claretià a Indonèsia i Timor Oriental

Dia de la Província

adidas ultra boost uncaged collegiate navy another look adidas ultra boost collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged oxford tan custom dank customs adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan new images adidas yeezy boost 350 2 0 oxford tan first look adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan more images adidas ultra boost uncaged white reflective drops week adidas ultra boost reflective pack release date adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultraboost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged white tech earth vapour grey adidas ultra boost uncaged black white black boost ultra boost 2016 adidas ultra boost uncaged coming black boost tonal primeknit adidas ultra boost uncaged adidas ultra boost uncaged ray red ultra boost uncaged