Commemoració del martiri del germà Saperas a Tàrrega

81È ANIVERSARI MARTIRI FERRAN SAPERASEl diumenge 13 d’agost es commemorarà com cada any a Tàrrega el 81è aniversari del martiri del germà Ferran Saperas, cmf. La celebració es farà a l’església parroquial de Santa Maria de l’Alba on reposen les despulles del futur beat. El germà Saperas serà beatificat el proper 21 d’octubre a Barcelona junt amb 108 màrtirs claretians més.

El diumenge 13 a les 12 del migdia, després del rosari, comença la celebració eucarística presidida pel rector de la parròquia, mossèn Josep Maria Vilaseca. En acabar la celebració es presentarà el projecte de la nova capella sepulcral del germà Saperas.

Nascut a Alió (Tarragona) el 1905, el germà Sapera va professar a Vic com a missioner claretià el 1930. Destinat a la comunitat de Cervera, el 12 d’agost de 1936 va ser detingut pel fet de ser religiós. Víctima de provocacions, insults i burles contra la castedat es va mantinir fidel i el 13 d’agost va ser martiritzat a les portes del cementiri de Tàrrega perdonant els seus botxins. El 1971 les seves despulles es van traslladar a l’Església parroquial de Tàrrega .

El 29 d’octubre la comunitat parroquial també farà una missa d’acció de gràcies per a la seva beatificació a Tàrrega i es beneirà la capella sepulcral reformada. Des de la parròquia s’ha impulsat una col·lecta popular per finançar l’obra.

Comments are closed.

Booktràiler “Projecte Hospital de Campanya”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

Llibreria Infantil Claret

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection