Tàrrega commemora l’aniversari del martiri del futur beat Saperas

- (01)El diumenge dia 13 d’agost al migdia, després del rés del Rosari, a la parròquia de Santa Maria de l’Alba de Tàrrega, es va celebrar l’eucaristia en memòria del martiri del germà Ferran Saperas i Aluja, afusellat a les portes del cementiri municipal fa 81 anys, defensant la castedat que havia professat i perdonant els seus botxins. El germà Saperas encapçala una de les causes dels 109 màrtirs claretians que seran proclamats beats el proper 21 d’octubre a la Sagrada Família de Barcelona.

La missa va ser presidida pel rector de la parròquia, mossèn Josep M. Vilaseca, i concelebrada pel pare Manuel Casal, el parer Josep Roca, claretians, i pel diaca mossèn Joan Novell.

Com cada any, a l’eucaristia hi van assistir familiars del germà Saperas, i gent vinguda d’Alió i de Valls, de Tàrrega i de poblacions veïnes.

Al final de la missa, el rector de la parròquia va explicar que s’està treballant per a la construcció de la capella sepulcral del futur beat Ferran Saperas, i va recordar que el dia 29 d’octubre es farà la celebració de la missa d’acció de gràcies per a la seva beatificació a Tàrrega. Per aquest motiu va convidar al pintor Josep Minguell que expliqués el simbolisme de les pintures murals que hi haurà en aquesta capella.

- (2) - (8) - (15) - (23) - (27) - (34) - (38) z40

 

Més fotos aquí: https://goo.gl/photos/Je88Znfa3PLP9NTV8

Comments are closed.

Emissió Beatificacions

Material Catequesi Llibreria Claret

Josep Xifré, de professió missioner

Testimoni Jaime Absalón, activista colombià

Testimoni del missioner Juan Ángel Artiles, claretià a Indonèsia i Timor Oriental

Dia de la Província

El P. Ricard Costa-Jussà nou Provincial

adidas ultra boost uncaged collegiate navy another look adidas ultra boost collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged oxford tan custom dank customs adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan new images adidas yeezy boost 350 2 0 oxford tan first look adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan more images adidas ultra boost uncaged white reflective drops week adidas ultra boost reflective pack release date adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultraboost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged white tech earth vapour grey adidas ultra boost uncaged black white black boost ultra boost 2016 adidas ultra boost uncaged coming black boost tonal primeknit adidas ultra boost uncaged adidas ultra boost uncaged ray red ultra boost uncaged