Tàrrega commemora l’aniversari del martiri del futur beat Saperas

- (01)El diumenge dia 13 d’agost al migdia, després del rés del Rosari, a la parròquia de Santa Maria de l’Alba de Tàrrega, es va celebrar l’eucaristia en memòria del martiri del germà Ferran Saperas i Aluja, afusellat a les portes del cementiri municipal fa 81 anys, defensant la castedat que havia professat i perdonant els seus botxins. El germà Saperas encapçala una de les causes dels 109 màrtirs claretians que seran proclamats beats el proper 21 d’octubre a la Sagrada Família de Barcelona.

La missa va ser presidida pel rector de la parròquia, mossèn Josep M. Vilaseca, i concelebrada pel pare Manuel Casal, el parer Josep Roca, claretians, i pel diaca mossèn Joan Novell.

Com cada any, a l’eucaristia hi van assistir familiars del germà Saperas, i gent vinguda d’Alió i de Valls, de Tàrrega i de poblacions veïnes.

Al final de la missa, el rector de la parròquia va explicar que s’està treballant per a la construcció de la capella sepulcral del futur beat Ferran Saperas, i va recordar que el dia 29 d’octubre es farà la celebració de la missa d’acció de gràcies per a la seva beatificació a Tàrrega. Per aquest motiu va convidar al pintor Josep Minguell que expliqués el simbolisme de les pintures murals que hi haurà en aquesta capella.

- (2) - (8) - (15) - (23) - (27) - (34) - (38) z40

 

Més fotos aquí: https://goo.gl/photos/Je88Znfa3PLP9NTV8

Comments are closed.

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Booktràiler “Pau VI. Evangeli i alegria”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection