El 17 de setembre, “Celebració Martirial” al Mas Claret

cartell_mas_claret_2017OKEl proper diumenge 17 de setembre se celebrarà l’Aplec Martirial al Mas Claret. Des de l’any 1943 que els Claretians de Catalunya ens reunim, el tercer diumenge de setembre, en memòria dels màrtirs. Aquest any serà més significatiu per la proximitat de la beatificació de 109 missioners claretians màrtirs que es farà a Barcelona el 21 d’octubre. Al Mas Claret, en el lloc anomenat “camps dels màrtirs”, van morir-hi un grup de 17 joves claretians, 5 dels quals catalans.

Com cada any l’acte començarà a les cinc de la tarda. Després de la processó d’entrada, se celebrarà l’Eucaristia que estarà presidida pel pare Ricard Costa-Jussà, provincial dels Claretians de Catalunya.

L’espai del Mas Claret està obert a tota mena d’activitats amb els grups més diversos: escoles, grups de catequesi, de pastorial juvenil o familiar.

Podeu descarregar-vos el cartell informatiu de la celebració prement l’enllaç.

Comments are closed.

Emissió Beatificacions

Material Catequesi Llibreria Claret

Josep Xifré, de professió missioner

Testimoni Jaime Absalón, activista colombià

Testimoni del missioner Juan Ángel Artiles, claretià a Indonèsia i Timor Oriental

Dia de la Província

El P. Ricard Costa-Jussà nou Provincial

adidas ultra boost uncaged collegiate navy another look adidas ultra boost collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged oxford tan custom dank customs adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan new images adidas yeezy boost 350 2 0 oxford tan first look adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan more images adidas ultra boost uncaged white reflective drops week adidas ultra boost reflective pack release date adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultraboost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged white tech earth vapour grey adidas ultra boost uncaged black white black boost ultra boost 2016 adidas ultra boost uncaged coming black boost tonal primeknit adidas ultra boost uncaged adidas ultra boost uncaged ray red ultra boost uncaged