El 17 de setembre, “Celebració Martirial” al Mas Claret

cartell_mas_claret_2017OKEl proper diumenge 17 de setembre se celebrarà l’Aplec Martirial al Mas Claret. Des de l’any 1943 que els Claretians de Catalunya ens reunim, el tercer diumenge de setembre, en memòria dels màrtirs. Aquest any serà més significatiu per la proximitat de la beatificació de 109 missioners claretians màrtirs que es farà a Barcelona el 21 d’octubre. Al Mas Claret, en el lloc anomenat “camps dels màrtirs”, van morir-hi un grup de 17 joves claretians, 5 dels quals catalans.

Com cada any l’acte començarà a les cinc de la tarda. Després de la processó d’entrada, se celebrarà l’Eucaristia que estarà presidida pel pare Ricard Costa-Jussà, provincial dels Claretians de Catalunya.

L’espai del Mas Claret està obert a tota mena d’activitats amb els grups més diversos: escoles, grups de catequesi, de pastorial juvenil o familiar.

Podeu descarregar-vos el cartell informatiu de la celebració prement l’enllaç.

Comments are closed.

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Booktràiler “Pau VI. Evangeli i alegria”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection