Ja està disponible el calendari d’Enllaç Solidari 2018

-Com anys anteriors, en començar el curs Enllaç Solidari ja disposa del calendari per a l’any que ve.

El calendari de 2018 s’inspira en la carta del Papa Francesc “Lloat sigueu”, sobre la cura de la casa de tots que és el nostre planeta terra.

Per això a la portada hi ha la frase de l’anomenat “Càntic de les criatures” de sant Francesc d’Assís, que el Papa Francesc cita a l’inici de la seva carta encíclica (“Lloat sigueu, Senyor meu, per la nostra germana terra”). I cada mes recull una altra frase significativa d’aquest document. Amb la intenció de recordar-lo i reforçar-lo dins nostre, si ja l’hem llegit. O de convidar-nos a fer-ho, si encara no n’hem tingut ocasió.

Les fotografies procuren estar en sintonia amb la frase de cada mes, de manera que imatge i text es complementin mútuament. Totes les fotos, a més, estan fetes en algun lloc del món on hi ha presència dels Missioners Claretians, encara que la majoria provenen de la missió de Guajará-Mirim (Brasil).

Podeu trobar el calendari a la seu d’Enllaç Solidari i a tots els centres vinculats als Claretians de Catalunya.

Comments are closed.

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

Llibreria Infantil Claret

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection