Ja està disponible el calendari d’Enllaç Solidari 2018

-Com anys anteriors, en començar el curs Enllaç Solidari ja disposa del calendari per a l’any que ve.

El calendari de 2018 s’inspira en la carta del Papa Francesc “Lloat sigueu”, sobre la cura de la casa de tots que és el nostre planeta terra.

Per això a la portada hi ha la frase de l’anomenat “Càntic de les criatures” de sant Francesc d’Assís, que el Papa Francesc cita a l’inici de la seva carta encíclica (“Lloat sigueu, Senyor meu, per la nostra germana terra”). I cada mes recull una altra frase significativa d’aquest document. Amb la intenció de recordar-lo i reforçar-lo dins nostre, si ja l’hem llegit. O de convidar-nos a fer-ho, si encara no n’hem tingut ocasió.

Les fotografies procuren estar en sintonia amb la frase de cada mes, de manera que imatge i text es complementin mútuament. Totes les fotos, a més, estan fetes en algun lloc del món on hi ha presència dels Missioners Claretians, encara que la majoria provenen de la missió de Guajará-Mirim (Brasil).

Podeu trobar el calendari a la seu d’Enllaç Solidari i a tots els centres vinculats als Claretians de Catalunya.

Comments are closed.

Emissió Beatificacions

Material Catequesi Llibreria Claret

Josep Xifré, de professió missioner

Testimoni Jaime Absalón, activista colombià

Testimoni del missioner Juan Ángel Artiles, claretià a Indonèsia i Timor Oriental

Dia de la Província

El P. Ricard Costa-Jussà nou Provincial

adidas ultra boost uncaged collegiate navy another look adidas ultra boost collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged oxford tan custom dank customs adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan new images adidas yeezy boost 350 2 0 oxford tan first look adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan more images adidas ultra boost uncaged white reflective drops week adidas ultra boost reflective pack release date adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultraboost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged white tech earth vapour grey adidas ultra boost uncaged black white black boost ultra boost 2016 adidas ultra boost uncaged coming black boost tonal primeknit adidas ultra boost uncaged adidas ultra boost uncaged ray red ultra boost uncaged