El provincial dels Missioners Claretians entrevistat a Catalunya Cristiana

4844Aquesta setmana el provincial dels Missioners Claretians de Catalunya ha estat entrevistat en el setmanari Catalunya Cristiana sobre la beatificació de 109 màrtirs claretians el 21 d’octubre a la basílica de la Sagrada Família.
El procés de beatificació es va iniciar fa gairebé 70 anys i inclou sacerdots, germans i estudiants professos claretians. El provincial dels Missioners Claretians de Catalunya, el pare Ricard Costa-Jussà, destaca la importància d’aquest esdeveniment.
«Els 109 màrtirs claretians que seran beatificats ens han deixat la mostra de la seva fidelitat i fermesa en la fe cristiana fins a donar la vida. Fidelitat que és un testimoni: testimoni de fe, d’estimació i fidelitat a la vocació, de perdó envers els botxins, d’amor a la congregació i a l’Església, testimoni d’esperança i vida en Crist, mort i ressuscitat», explica Costa-Jussà.
El provincial dels Missioners Claretians de Catalunya té clara la lliçó que podem treure de les circumstàncies històriques (guerra civil del 1936) que van portar a l’assassinat d’aquests màrtirs: «En tots els casos, recordar la història de les persones d’aquell moment cal que ens estimuli a cercar tots els mitjans perquè mai més els conflictes i les diferències no es resolguin violentament, sinó amb el diàleg i el respecte. Cal trobar en els temps la complicitat escaient per a la reconciliació corresponent i possible que hi ajudi».

Comments are closed.

Booktràiler “Projecte Hospital de Campanya”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

Llibreria Infantil Claret

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection