Declaració dels Missioners Claretians davant del moment polític

C_400x400Davant la importància del moment polític que viu el nostre país, els Missioners Claretians de Catalunya ens sumem a la nota conjunta dels bisbes catalans i a la declaració de diverses entitats cristianes, fetes públiques aquest 20 de setembre, i manifestem:

1. La preocupació per la intervenció que estan patint les institucions catalanes i per la detenció de càrrecs polítics. Les conseqüències d’aquestes accions són imprevisibles. No és el moment d’una escalada d’accions policials i judicials que no contribueixen a una solució dialogada del problema polític plantejat.

2. D’acord amb la doctrina social de l’Església, els bisbes catalans han afirmat reiteradament que “convé que siguin escoltades les legítimes aspiracions del poble català, per tal que sigui estimada i valorada la seva singularitat nacional” i que “defensem la legitimitat moral de totes les opcions polítiques que es basin en el respecte de la dignitat inalienable de les persones i dels pobles”. Aplicant aquesta doctrina, sempre hem defensat que Catalunya té el dret a decidir lliurament el seu futur. És un dret reclamat reiteradament per una gran majoria de la societat catalana.

3. Desitgem que tothom faci el màxim esforç per mantenir la pau i la convivència en el nostre país i demanem a l’Esperit que ens inspiri per continuar sent instruments de diàleg i fraternitat.

 

Missioners Claretians de Catalunya

21 de setembre de 2017

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

Nou web de la província de Sant Pau

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

Amb el pare Claret hem après… Festa SANT ANTONI MARIA CLARET 2019

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection