Ja tenim el programa de la Beatificació dels 109 màrtirs claretians

TargetoCATNETEl proper cap de setmana del 20 al 22 d’octubre es faran diversos actes en el marc de la Beatificació de 109 màrtirs claretians. Un procés que va començar fa gairebé 70 anys (el 1948), que va ser aprovat pel papa Francesc l’any passat. Els màrtirs encapçalats per Mateu Casals, Teófilo Casajús, Ferran Saperas formen part de 7 causes de Catalunya, València i Castro Urdiales i suposen un referent i un estímul de coherència missionera.

Divendres, 20 d’octubre, a les 19h es farà la vetlla de pregària al Santuari del Cor de Maria (Carrer Sant Antoni Maria Claret, 47, Barcelona). L’acte estarà presidit pel Pare Mathew Vattmattam, Superior General dels Missioners Claretians i l’accés és lliure.

Dissabte, 21 d’octubre, a les 10h es celebrarà l’acte central de la beatificació a la Basílica de la Sagrada Família (Carrer Mallorca, 401) i estarà presidit pel Cardenal Angelo Amato, Prefecte de la Congreació per les Causes dels Sants. Les entrades gratuïtes es poden obtenir a través de les parròquies i les comunitats claretianes. El mateix dia es farà un dinar de fraternitat per als familiars dels màrtirs i la família claretiana al Col·legi Claret.

Diumenge, 22 d’octubre, es farà una Eucaristia d’acció de gràcies que serà presidida pel Cardenal Joan Josep Omella, Arquebisbe de Barcelona. Es farà al Santuari del Cor de Maria.

Convidem especialment a unir-se a les dues celebracions al Santuari del Cor de Maria. La cerimònia de beatificació es podrà seguir en directe per internet. Si voleu consultar el programa complet podeu trobar-lo en aquest enllaç.

 

 

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Recomanacions Nadal 2018 Llibreria Claret

Booktràiler Materials Advent 2018

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection