Carta del Superior General P. Mathew Vattamattam sobre la Beatificació dels 109 Màrtirs Claretians


foto carta circularEl P. Mathew Vattamattam, Superior General dels Missioners Claretians, reflexiona en aquesta carta circular en
 motiu de la Beatificació dels 109 Màrtirs Claretians del proper 21 d’octubre.

Aquesta nombrosa causa correspon a la dels Màrtirs Mateu Casals (Sacerdot), Teófilo Casajús (Estudiant), Ferran Saperas (Germà) i 106 companys que van ser assassinats durant el conflicte de 1936.

Podeu descarregar-vos la carta circular en català en aquest enllaç.

 

 

Comments are closed.

Booktràiler “Projecte Hospital de Campanya”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

Llibreria Infantil Claret

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection