Carta del Superior General P. Mathew Vattamattam sobre la Beatificació dels 109 Màrtirs Claretians


foto carta circularEl P. Mathew Vattamattam, Superior General dels Missioners Claretians, reflexiona en aquesta carta circular en
 motiu de la Beatificació dels 109 Màrtirs Claretians del proper 21 d’octubre.

Aquesta nombrosa causa correspon a la dels Màrtirs Mateu Casals (Sacerdot), Teófilo Casajús (Estudiant), Ferran Saperas (Germà) i 106 companys que van ser assassinats durant el conflicte de 1936.

Podeu descarregar-vos la carta circular en català en aquest enllaç.

 

 

Comments are closed.

Advent a la Claret

Emissió Beatificacions

Material Catequesi Llibreria Claret

Josep Xifré, de professió missioner

Testimoni Jaime Absalón, activista colombià

Testimoni del missioner Juan Ángel Artiles, claretià a Indonèsia i Timor Oriental

Dia de la Província

adidas ultra boost uncaged collegiate navy another look adidas ultra boost collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged oxford tan custom dank customs adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan new images adidas yeezy boost 350 2 0 oxford tan first look adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan more images adidas ultra boost uncaged white reflective drops week adidas ultra boost reflective pack release date adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultraboost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged white tech earth vapour grey adidas ultra boost uncaged black white black boost ultra boost 2016 adidas ultra boost uncaged coming black boost tonal primeknit adidas ultra boost uncaged adidas ultra boost uncaged ray red ultra boost uncaged