Lliurament del premi del concurs Moments del Casal Claret

IMG_6820El Casal Claret ja ha fet entrega del premi del concurs fotogràfic “Moments” 2018 en la categoria d’entitat a l’Hospitalitat de Lourdes de Vic. Hem comptat amb la col·laboració de Isern Electrodomèstics amb un val de 240€ i un lot de productes Oikia.

La fotografia guanyadora, en la categoria entitat, copsa una imatge de la peregrinació de l’Hospitalitat de Lourdes de Vic del passat any.

Comments are closed.

Booktràiler “Projecte Hospital de Campanya”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

Llibreria Infantil Claret

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection