Els centres de Claret s’adhereixen a l’aturada general del 3 d’octubre

aturada2octEls centres de Claret s’han adherit a la convocatòria d’aturada general d’aquest dimarts 3 d’octubre en defensa dels drets fonamentals. Han participat en aquesta aturada els col·legis de Barcelona i de Valls, la Llibreria i Editorial Claret, la cúria dels claretians, així com també el Casal Claret.

A més, Aquest dilluns 2 d’octubre van concentrar-se a les 12 del migdia davant dels centres de treball per mostrar el seu desacord amb la violència policial del diumenge. A la imatge veiem la concentració de professors i PAS de l’escola de Barcelona.

Comments are closed.

Booktràiler “Projecte Hospital de Campanya”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

Llibreria Infantil Claret

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection