Els centres de Claret s’adhereixen a l’aturada general del 3 d’octubre

aturada2octEls centres de Claret s’han adherit a la convocatòria d’aturada general d’aquest dimarts 3 d’octubre en defensa dels drets fonamentals. Han participat en aquesta aturada els col·legis de Barcelona i de Valls, la Llibreria i Editorial Claret, la cúria dels claretians, així com també el Casal Claret.

A més, Aquest dilluns 2 d’octubre van concentrar-se a les 12 del migdia davant dels centres de treball per mostrar el seu desacord amb la violència policial del diumenge. A la imatge veiem la concentració de professors i PAS de l’escola de Barcelona.

Comments are closed.

Advent a la Claret

Emissió Beatificacions

Material Catequesi Llibreria Claret

Josep Xifré, de professió missioner

Testimoni Jaime Absalón, activista colombià

Testimoni del missioner Juan Ángel Artiles, claretià a Indonèsia i Timor Oriental

Dia de la Província

adidas ultra boost uncaged collegiate navy another look adidas ultra boost collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged oxford tan custom dank customs adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan new images adidas yeezy boost 350 2 0 oxford tan first look adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan more images adidas ultra boost uncaged white reflective drops week adidas ultra boost reflective pack release date adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultraboost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged white tech earth vapour grey adidas ultra boost uncaged black white black boost ultra boost 2016 adidas ultra boost uncaged coming black boost tonal primeknit adidas ultra boost uncaged adidas ultra boost uncaged ray red ultra boost uncaged