Tots els materials de Catequesi a la Llibreria Claret

Com cada any en iniciar el curs la Lliberia Claret té a punt tots els llibres i materials per a la Catequesi. En aquest vídeo, Josep M. Alentà ens presenta els materials de Catequesi del curs 2017 – 2018 que es poden trobar a la llibreria.

Entre altres, podeu trobar aquestes publicacions:

Testigos del señor. Recursos Catequéticos

Déu és la font de la vida

Déu escull

Jesús és el senyor. Primer Quadern

Jesús és el senyor. Segon Quadern

Comments are closed.

Booktràiler “Projecte Hospital de Campanya”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

Llibreria Infantil Claret

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection