Tots els materials de Catequesi a la Llibreria Claret

Com cada any en iniciar el curs la Lliberia Claret té a punt tots els llibres i materials per a la Catequesi. En aquest vídeo, Josep M. Alentà ens presenta els materials de Catequesi del curs 2017 – 2018 que es poden trobar a la llibreria.

Entre altres, podeu trobar aquestes publicacions:

Testigos del señor. Recursos Catequéticos

Déu és la font de la vida

Déu escull

Jesús és el senyor. Primer Quadern

Jesús és el senyor. Segon Quadern

Comments are closed.

Advent a la Claret

Emissió Beatificacions

Material Catequesi Llibreria Claret

Josep Xifré, de professió missioner

Testimoni Jaime Absalón, activista colombià

Testimoni del missioner Juan Ángel Artiles, claretià a Indonèsia i Timor Oriental

Dia de la Província

adidas ultra boost uncaged collegiate navy another look adidas ultra boost collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged oxford tan custom dank customs adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan new images adidas yeezy boost 350 2 0 oxford tan first look adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan more images adidas ultra boost uncaged white reflective drops week adidas ultra boost reflective pack release date adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultraboost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged white tech earth vapour grey adidas ultra boost uncaged black white black boost ultra boost 2016 adidas ultra boost uncaged coming black boost tonal primeknit adidas ultra boost uncaged adidas ultra boost uncaged ray red ultra boost uncaged