Trobada amb periodistes amb motiu de les Beatificacions de 109 màrtirs claretians a la Sagrada Família

TrobadaBeatificacionsAquest divendres 6 d’octubre s’ha presentat l’acte de les Beatificacions dels 109 Màrtirs Claretians en una trobada amb periodistes a la Cúria dels Missioners Claretians de Catalunya.

La cerimònia de Beatificació es farà el dissabte 21 d’octubre a la Basílica de la Sagrada Família de Barcelona. El mateix cap de setmana hi haurà dos actes més en els que hi participarà la família claretiana de tot el món.

En la trobada amb els periodistes el Provincial dels Missioners Claretians de Catalunya, P. Ricard Costa-Jussà, ha explicat que ens trobem davant de 109 causes amb testimonis i ben documentades que van morir pel fet de ser religiosos i perdonant als seus assassins. La majoria d’aquests van morir a Catalunya i per aquest motiu es fa la celebració a Barcelona. Costa-Jussà també ha volgut remarcar el suport mutu dels grups de claretians i que no van posar en risc cap vida que no fos la seva.

Adjuntem el dossier de premsa que inclou el sentit i el context de les beatificacions, un resum dels fets que van conduir els claretians al martiri i el detall dels actes amb tota la informació que s’ha presentat.

Podeu trobar més informació al web oficial http://www.109cmf.org/. Entres d’altres documents trobareu la carta del Superior General dels Claretians i la biografia dels màrtirs.

Comments are closed.

Advent a la Claret

Emissió Beatificacions

Material Catequesi Llibreria Claret

Josep Xifré, de professió missioner

Testimoni Jaime Absalón, activista colombià

Testimoni del missioner Juan Ángel Artiles, claretià a Indonèsia i Timor Oriental

Dia de la Província

adidas ultra boost uncaged collegiate navy another look adidas ultra boost collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged oxford tan custom dank customs adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan new images adidas yeezy boost 350 2 0 oxford tan first look adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan more images adidas ultra boost uncaged white reflective drops week adidas ultra boost reflective pack release date adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultraboost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged white tech earth vapour grey adidas ultra boost uncaged black white black boost ultra boost 2016 adidas ultra boost uncaged coming black boost tonal primeknit adidas ultra boost uncaged adidas ultra boost uncaged ray red ultra boost uncaged