Trobada amb periodistes amb motiu de les Beatificacions de 109 màrtirs claretians a la Sagrada Família

TrobadaBeatificacionsAquest divendres 6 d’octubre s’ha presentat l’acte de les Beatificacions dels 109 Màrtirs Claretians en una trobada amb periodistes a la Cúria dels Missioners Claretians de Catalunya.

La cerimònia de Beatificació es farà el dissabte 21 d’octubre a la Basílica de la Sagrada Família de Barcelona. El mateix cap de setmana hi haurà dos actes més en els que hi participarà la família claretiana de tot el món.

En la trobada amb els periodistes el Provincial dels Missioners Claretians de Catalunya, P. Ricard Costa-Jussà, ha explicat que ens trobem davant de 109 causes amb testimonis i ben documentades que van morir pel fet de ser religiosos i perdonant als seus assassins. La majoria d’aquests van morir a Catalunya i per aquest motiu es fa la celebració a Barcelona. Costa-Jussà també ha volgut remarcar el suport mutu dels grups de claretians i que no van posar en risc cap vida que no fos la seva.

Adjuntem el dossier de premsa que inclou el sentit i el context de les beatificacions, un resum dels fets que van conduir els claretians al martiri i el detall dels actes amb tota la informació que s’ha presentat.

Podeu trobar més informació al web oficial http://www.109cmf.org/. Entres d’altres documents trobareu la carta del Superior General dels Claretians i la biografia dels màrtirs.

Comments are closed.

Booktràiler “Projecte Hospital de Campanya”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

Llibreria Infantil Claret

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection