Tàrrega celebra la beatificació del Germà Ferran Saperas

beatificaciodelgmaferransaperasLa parròquia de Santa Maria d’Alba de Tàrrega celebra diversos actes amb motiu de la beatificació del Germà Ferran Saperas, un dels 109 claretians màrtirs, que va morir i va ser enterrat en el cementiri d’aquesta ciutat.

Dijous 19 d’octubre a les 20:45h a la Sala de L’Ateneu s’organitza la conferència “El nostre beat Ferran Saperas” a càrrec de Joan Novell.

Diumenge 29 d’octubre, una setmana després de les beatificacions a la Sagrada Família, es farà una Missa d’Acció de Gràcies i benedicció de la nova capella sepulcral.

Podeu consultar el programa d’actes complet en aquest enllaç.

Comments are closed.

Booktràiler “Projecte Hospital de Campanya”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

Llibreria Infantil Claret

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection