Inici de curs de l’Escola de la Pau al Casal Claret

escolaPauAquesta setmana l’Escola de la Pau ha començat un nou curs al Casal Claret. El dilluns 9 d’octubre els passadissos del Casal van tornar a rebre els infants i adolescents que un any més participaran al Casal. Enguany el projecte compta amb la participació de 40 infants de 6 a 12 anys i 28 adolescents de 12 a 18 anys.

El Casal Claret continua amb l’acompanyament socioeducatiu escolar a infants i adolescents, fent reforç d’algunes matèries, activitats ludico-educatives, tallers variats, etc.

Durant aquesta setmana han fet les presentacions de les activitats i tallers que faran durant el curs 2017-2018. Com per exemple el Projecte d’Escola de la Pau Dones en què hi participen dones de la Índia, el Marroc o l’Àfrica subsahariana que acaben d’arribar a Catalunya.

 

 

Comments are closed.

Booktràiler “Projecte Hospital de Campanya”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

Llibreria Infantil Claret

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection