Trobades dels Missioners Claretians de Catalunya-Euskal Herria-França-Itàlia

SAMSUNG CSCLa setmana del 2 al 8 d’octubre es va celebrar a la Casa de l’Espiritualitat de Vic dues trobades de membres de la comunitat claretiana de les províncies de Catalunya, Euskal Herria, França i Itàlia.

En aquestes jornades hi van participar al voltant de 100 claretians, en dues sessions, del 2 al 4 d’octubre, i del 6 al 8. L’objectiu era conèixer-se i compartir uns dies per afavorir la relació entre els missioners claretians d’aquestes provincies.

Els animadors d’aquestes trobades van ser el P. Mateo Larrauri, Provincial de Euskal Herria, i el G. Josep Codina, consultor provincial de Catalunya. Durant aquests dies van fer diverses activitats, treball en grup i pregàries. El pare Carlos Sánchez, director del CESC, va fer una les ponències centrals sobre la vinculació de Sant Antoni Maria Claret amb les províncies presents a la trobada . A més, en les dues sessions, el darrer dia es va fer una visita a la Basílica de la Sagrada Família de Barcelona.

En aquesta galeria podeu veure les fotografies d’aquestes dues jornades.

 

 

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Recomanacions Nadal 2018 Llibreria Claret

Booktràiler Materials Advent 2018

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection