Agraïment al Cardenal Amato per la seva presència en la Beatificació

whatsapp_image_2017-10-24_at_11.29.09Aquest 24 d’octubre de 2017, festa de Sant Antoni Maria Claret, el P. Franco Stano, Postulador General, ha agraït personalment al Cardenal Angelo Amato la seva presència en la celebració litúrgica de la Beatificació dels 109 màrtirs claretians del dia 21 a la Basílica de la Sagrada Família.

El cardenal, joiós, ha recordat la bellesa de la cerimònia preparada en cadascuna de les seves parts. Alhora ha expressat una doble exhortació: que els claretians d’avui dia, en nom dels Màrtirs – molts d’ells encara joves – siguin fidels a ells mateixos i al seu carisma, i que el Senyor salvaguardi la  Congregació i l’acompanyi ara i en el futur.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection