Festa de Sant Antoni Maria Claret al Santuari del Cor de Maria

20171024_200935Coincidint amb la festivitat de Sant Antoni Maria Claret, aquest dimarts 24 d’octubre es va celebrar una trobada de la família claretiana al Santuari del Cor de Maria de Barcelona.

La trobada es va fer dos dies després de les celebracions de la beatificació dels 109 màrtirs claretians que també es van realitzar al mateix santuari. A l’altar, les fotos dels tots els màrtirs i les 109 espelmes, recordaven l’esdeveniment del cap de setmana.  També a l’altar es va exposar una custodia amb relíquies de Sant Antoni Maria Claret.

El provincial dels Missioners Claretians de Catalunya, el p. Ricard Costa-Jussà, va presidir la celebració de l’eucaristia amb altres missioners claretians i rectors de les parròquies veïnes. En l’homilial, el p. Costa-Jussà va remarcar que Sant Antoni Maria Claret era “el nom que ressova en els cor del 109 màrtirs claretians”.

En la festivitat del pare Claret, també va remarcar les beatificacions van agrupar la família claretiana de tot el món, també a través de les noves tecnologies i la televisió. Precisament, un dels carismes propis del pare Claret va ser “el carisma de la comunicació i la transmissió de la Paraula de Déu”.

El p. Costa-Jussà va proposar que “el testimoni dels màrtirs que ens interpel·li a ser coherents en paraula, obra i acció”.

La celebració es va iniciar amb la projecció del documental “Xifré, de professió missioner”, a pocs dies de la clausura del l’any Xifré que es farà el 3 de novembre.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

Nou web de la província de Sant Pau

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

Amb el pare Claret hem après… Festa SANT ANTONI MARIA CLARET 2019

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection