Entrevista a Laura Alberich, autora de la icona de les beatificacions

lauraalberichLa icona de la beatificació dels 109 màrtirs Claretians és Laura Alberich, una pintora que fa reproduccions d’imatges romàniques sobre fusta fent servir la mateixa tècnica que feien servir els monjos a l’edat mitjana.

En les cerimònies de beatificació s’acostuma a mostrar la imatge de la persona beatificada. En aquest cas, Laura Alberich no ha reproduït els 109 màrtirs sinó que l’ha adaptat a les representacions icòniques dels claretians, com són les flames. Les flames indiquen com Sant Antoni Maria Claret demanava als missioners que “cremessin en la caritat”.

Uns dies abans de la celebració de la beatificació la vam entrevistar a casa seva, que és el seu estudi de treball.

 

 

 

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection