Encontre Familiar d’Advent el proper 3 de desembre

El proper diumenge 3 de desembre es farà l‘Encontre Familiar d’Advent a l’escola Antoni M. Claret de les Missioneres Claretianes de Cornellà de Llobregat amb el lema “La meva ànima magnifica el senyor”.
Cada curs un grup de famílies convoquen tres recessos familiars: per Advent, per Quaresma i per Pasqua. Una experiència que va començar a Vic fa vint anys i que ara organitzen famílies procedents de diverses parròquies i moviments de diversos llocs de Catalunya amb l’acompanyament dels Missioners Claretians. La trobada és un espai de recés i silenci per als pares viscut en família i un dia de convivència amb pares i fills de diverses famílies.

En aquesta ocasió es faran diverses activitats durant tot el dia per a famílies amb fills fins els 18 anys, dinar de carmanyola i eucaristia a la tarda, entre d’altres.

Podeu veure el programa d’activitats en aquest enllaç.

Teniu temps fins el 22 de novembre per apuntar-vos-hi.

 

Comments are closed.

Emissió Beatificacions

Material Catequesi Llibreria Claret

Josep Xifré, de professió missioner

Testimoni Jaime Absalón, activista colombià

Testimoni del missioner Juan Ángel Artiles, claretià a Indonèsia i Timor Oriental

Dia de la Província

El P. Ricard Costa-Jussà nou Provincial

adidas ultra boost uncaged collegiate navy another look adidas ultra boost collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged oxford tan custom dank customs adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan new images adidas yeezy boost 350 2 0 oxford tan first look adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan more images adidas ultra boost uncaged white reflective drops week adidas ultra boost reflective pack release date adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultraboost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged white tech earth vapour grey adidas ultra boost uncaged black white black boost ultra boost 2016 adidas ultra boost uncaged coming black boost tonal primeknit adidas ultra boost uncaged adidas ultra boost uncaged ray red ultra boost uncaged