Encontre Familiar d’Advent el proper 3 de desembre

El proper diumenge 3 de desembre es farà l‘Encontre Familiar d’Advent a l’escola Antoni M. Claret de les Missioneres Claretianes de Cornellà de Llobregat amb el lema “La meva ànima magnifica el senyor”.
Cada curs un grup de famílies convoquen tres recessos familiars: per Advent, per Quaresma i per Pasqua. Una experiència que va començar a Vic fa vint anys i que ara organitzen famílies procedents de diverses parròquies i moviments de diversos llocs de Catalunya amb l’acompanyament dels Missioners Claretians. La trobada és un espai de recés i silenci per als pares viscut en família i un dia de convivència amb pares i fills de diverses famílies.

En aquesta ocasió es faran diverses activitats durant tot el dia per a famílies amb fills fins els 18 anys, dinar de carmanyola i eucaristia a la tarda, entre d’altres.

Podeu veure el programa d’activitats en aquest enllaç.

Teniu temps fins el 22 de novembre per apuntar-vos-hi.

 

Comments are closed.

Booktràiler “Projecte Hospital de Campanya”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

Llibreria Infantil Claret

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection