El Col·legi Claret Barcelona participa al Gran Recapte d’Aliments

GR17_voluntat_1Coherents amb el tarannà social, humà i seguint l’estil del Pare Claret, el col·legi Claret s’ha afegit al Gran Recapte d’Aliments que es farà l’1 i 2 de desembre de 2017. Concretament el Col·legi coordina el Gran Recapte d’Aliments al supermercat Bonpreu situat al costat de l’escola.

Per fer-ho possible s’està explicant el projecte a les aules i oferint als alumnes de 3r i 4t d’ESO, de Batxillerat i a tot l’equip docent i personal del centre la possibilitat de formar equips i fer de voluntaris a la recollida d’aliments durant una franja de 2 hores.

Aquesta col·laboració està coordinada per l’Equip Directiu i pel Departament d’Animació Pastoral de l’escola. Durant les dues jornades solidàries sempre hi haurà presència de docents de l’escola al supermercat.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Booktràiler Materials Advent 2018

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Booktràiler “Pau VI. Evangeli i alegria”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection