El Col·legi Claret Barcelona participa al Gran Recapte d’Aliments

GR17_voluntat_1Coherents amb el tarannà social, humà i seguint l’estil del Pare Claret, el col·legi Claret s’ha afegit al Gran Recapte d’Aliments que es farà l’1 i 2 de desembre de 2017. Concretament el Col·legi coordina el Gran Recapte d’Aliments al supermercat Bonpreu situat al costat de l’escola.

Per fer-ho possible s’està explicant el projecte a les aules i oferint als alumnes de 3r i 4t d’ESO, de Batxillerat i a tot l’equip docent i personal del centre la possibilitat de formar equips i fer de voluntaris a la recollida d’aliments durant una franja de 2 hores.

Aquesta col·laboració està coordinada per l’Equip Directiu i pel Departament d’Animació Pastoral de l’escola. Durant les dues jornades solidàries sempre hi haurà presència de docents de l’escola al supermercat.

Comments are closed.

Emissió Beatificacions

Material Catequesi Llibreria Claret

Josep Xifré, de professió missioner

Testimoni Jaime Absalón, activista colombià

Testimoni del missioner Juan Ángel Artiles, claretià a Indonèsia i Timor Oriental

Dia de la Província

El P. Ricard Costa-Jussà nou Provincial

adidas ultra boost uncaged collegiate navy another look adidas ultra boost collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged oxford tan custom dank customs adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan new images adidas yeezy boost 350 2 0 oxford tan first look adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan more images adidas ultra boost uncaged white reflective drops week adidas ultra boost reflective pack release date adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultraboost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged white tech earth vapour grey adidas ultra boost uncaged black white black boost ultra boost 2016 adidas ultra boost uncaged coming black boost tonal primeknit adidas ultra boost uncaged adidas ultra boost uncaged ray red ultra boost uncaged