Servei Comunitari: potenciar el compromís cívic des del Col·legi Claret Valls

img-20171110-wa0012Al Col·legi Claret Valls continuen l’experiència del servei comunitari iniciada fa dos anys amb els alumnes de 3r d’ESO. La finalitat del projecte és fer als alumnes protagonistes d’accions de compromís cívic i posar en joc els coneixements i capacitats al servei de la comunitat. A mateix temps, és una oportunitat per formar-se com a ciutadans i treballar valors humans i cristians d’ajuda als més necessitats.

Aquest divendres s’han iniciat les sessions de formació amb els alumnes. Antonio López Barea, Cap d’Infermeria del CAP Dr. Sarró de Valls, ha fet la xerrada inicial de la matèria de Servei Comunitari parlant de la vellesa i de totes les seves característiques i variacions pels alumnes que actuaran en aquest àmbit.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Booktràiler Materials Advent 2018

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Booktràiler “Pau VI. Evangeli i alegria”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection