Servei Comunitari: potenciar el compromís cívic des del Col·legi Claret Valls

img-20171110-wa0012Al Col·legi Claret Valls continuen l’experiència del servei comunitari iniciada fa dos anys amb els alumnes de 3r d’ESO. La finalitat del projecte és fer als alumnes protagonistes d’accions de compromís cívic i posar en joc els coneixements i capacitats al servei de la comunitat. A mateix temps, és una oportunitat per formar-se com a ciutadans i treballar valors humans i cristians d’ajuda als més necessitats.

Aquest divendres s’han iniciat les sessions de formació amb els alumnes. Antonio López Barea, Cap d’Infermeria del CAP Dr. Sarró de Valls, ha fet la xerrada inicial de la matèria de Servei Comunitari parlant de la vellesa i de totes les seves característiques i variacions pels alumnes que actuaran en aquest àmbit.

Comments are closed.

Emissió Beatificacions

Material Catequesi Llibreria Claret

Josep Xifré, de professió missioner

Testimoni Jaime Absalón, activista colombià

Testimoni del missioner Juan Ángel Artiles, claretià a Indonèsia i Timor Oriental

Dia de la Província

El P. Ricard Costa-Jussà nou Provincial

adidas ultra boost uncaged collegiate navy another look adidas ultra boost collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged oxford tan custom dank customs adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan new images adidas yeezy boost 350 2 0 oxford tan first look adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan more images adidas ultra boost uncaged white reflective drops week adidas ultra boost reflective pack release date adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultraboost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged white tech earth vapour grey adidas ultra boost uncaged black white black boost ultra boost 2016 adidas ultra boost uncaged coming black boost tonal primeknit adidas ultra boost uncaged adidas ultra boost uncaged ray red ultra boost uncaged