Celebració per la Beatificació dels 109 màrtirs claretians a les comunitats de Sri Lanka i Índia

img_4351En les últimes setmanes les comunitats claretianes de Vavuniya (Sri Lanka)  i de Wardha (Índia) han organitzat diferents celebracions en motiu de la beatificació dels 109 màrtirs claretians a la Sagrada Família del passat 21 d’octubre.

El 22 d’octubre, la comunitat de Vavuniya, juntament amb els religiosos dels voltants, el personal i reclusos de VAROD, i la comunitat parroquial de Pampaimadu van celebrar una Misa d’Acció de Gràcies pels màrtirs. L’eucaristia va ser presidida per l’Administrador Apostòlic de la Diocèsi de Mannar, el Pare Kingsley Swampillai en el Santuari de la Divina Misericordia. VAROD es un proyecto dirigido por los claretianos para cuidar a las víctimas de la guerra, especialmente a los discapacitados físicos y mentales.

Podeu veure les imatges d’aquest acte en el web dels Missioners Claretians.

Per la seva banda, el Col·legi Claretià Ashram de Filosofia a Sawangi, Wardha, va celebrar una eucaristia el mateix dia de la Beatificació. Els preparatius d’aquesta diada dedicada als màrtis van començar setmanes abans amb la lectura de les biografies de cada claretià dins de les oracions litúrgiques diàries.

A més, la comunitat de Wardha han fet durant aquests mesos diverses activitats per la commemoració de l’Any Xifrè, com ara lectures i reflexions pels estudiants o el visionat del documental “Pare Xifrè, de profesió missioner”.

Podeu veure les fotografies d’aquests actes també al web dels Missioners Claretians.

 

 

 

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection