Presència claretiana a l’Assemblea de la CONFER

conferAquesta setmana s’ha celebrat a Madrid, del 13 al 15 de novembre, la XXIV Assemblea General de la CONFER amb el títol “La Vida Consagrada davant el Sínode sobre els joves”. Una de les ponències principals sobre el tema va anar a càrrec del missioner claretià Adrián de Prado.
De la província de Catalunya han assistit a l’assemblea el pare Ricard Costà-Jussà com a provincial i el pare Màxim Muñoz com a president de la Unió de Religiosos de Catalunya. En l’assemblea també es va escollir al pare Pedro Belderrain, provincial des de fa un any de la provincial claretiana de Santiago, com a vocal del Consell General per cobrir una vacant.

Al canal de Youtube de la CONFER es poden trobar les ponències i taules d’experiències de les tres jornades que es van emetre en directe: https://www.youtube.com/channel/UCZOwIhpYXoFmzEuNBrVqENg/videos

Comments are closed.

Booktràiler “Projecte Hospital de Campanya”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

Llibreria Infantil Claret

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection