Contacontes a la Llibreria Claret

CONTACONTES A LA CLARET2La llibreria Claret, en motiu de les festes de Nadal, organitza una tarda plena de llibres i jocs.
El dia 4 de desembre a les 17.30h es farà al pis de dalt de la llibreria una sessió de contacontes per a nens i nenes d’entre 3 i 10 anys, seguida d’uns tallers de lectura, activitats de pintar i un taller sobre les emocions, seguint el llibre Com et sents avui? De Molly Potter.
A més a més, hi haurà berenar i un obsequi per a tots els assistents.  L’acte durarà aproximadament unes dues hores.
Per assistir a l’acte, heu d’enviar un correu a laia@utopiaglobal.com indicant quants adults i quants infants hi assistireu, l’aforament és limitat.

 

Comments are closed.

Booktràiler “Projecte Hospital de Campanya”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

Llibreria Infantil Claret

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection