Editorial i Llibreria Claret amb la Setmana de la Bíblia 2017

DPJwwJ0W0AAfp_NL’Editorial i la Llibreria Claret estarà present a la Setmana de la Bíblia, que es farà a diferents localitats de Catalunya del dilluns 27 de novembre al diumenge 3 de desembre. Aquesta és la segona edició d’aquesta Setmana, que va ser instaurada pel Papa Francesc el 20 de novembre de 2016 en la Carta apostòlica Misericordia et misera.

Durant tota la setmana la Llibreria Claret tindrà en marxa diverses promocions, a més d’oferir el seu ampli fons habitual. Tant a la llibreria del carrer Llúria com al web s’obsequiarà amb un Nou Testament escolar de regal per qualsevol compra que superi els 20 euros a la Llibreria o els 50 al web.

Dins dels actes de la Setmana de la Bíblica, el Dimarts 28 de novembre a les 19:30h a la Sala Gaudí de la Fundació Catalunya-la Pedrera es farà l’acte La Bíblia i la cultura, presidit pel Joan Ferrer, president de l’Associació Bíblica de Catalunya i professor de la UdG.

En l’acte també intervindran Francesca Español, professora de la UB, i experta en romànic i gòtic, parlarà sobre La Bíblia i l’art; i Albert Soler, professor de la UB, expert en literatura catalana medieval, parlarà sobre La Bíblia i la literatura.

Al final de l’acte, Joan Ferrer presentarà l’edició estàndard gran de la Bíblia Catalana Interconfessional, coeditada per Claret amb els editors de la Bíblia a Catalunya.

Comments are closed.

Booktràiler “Projecte Hospital de Campanya”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

Llibreria Infantil Claret

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection