Tv Claret Rio Claro visita la Missió de Guajará-Mirim

fotoA la ciutat de Rio Claro, Estat de São Paulo, Brasil, els Missioners Claretians d’aquell país tenen una emissora de televisió: Tv Claret Rio Claro. Fa poc, un equip d’aquesta televisió va visitar les poblacions de São Miguel do Guaporé i Seringueiras, que formen part de la Missió de Guajará-Mirim, Estat de Rondônia, on els Claretians de Catalunya van començar a treballar l’any 1982.

Enllaç Solidari es dedica a gestionar aquests projectes de cooperació entre els Claretians de Catalunya i del Brasil i s’encarreguen de portar a terme programes d’apadrinaments.

Aquest reportatge el trobareu al web d’Enllaç Solidari en el qual es destaquen els testimonis de persones de les comunitats cristianes locals, així com dels Claretians que hi treballen, tres d’ells originaris de Catalunya (Lluís Garcia, Francesc Trilla i Lluís Llamas), amb molts anys al Brasil, i un brasiler incorporat fa poc (Jair Gonçalves).

 

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Recomanacions Nadal 2018 Llibreria Claret

Booktràiler Materials Advent 2018

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection