Claret Barcelona amb la Marató de TV3

maratotv3Un any més el col·legi Claret participarà amb la Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties infeccioses.

A continuació podeu veure la “Graella d’activitats” que la Comissió Social de l’AMPA ha organitzat per aquell cap de setmana:

Divendres 15/12
Etapa 3-7

  • Contacontes: “El Màgic d’OZ” (Auditori) de 17.30h a 18.00h.
  • Concert infantil: “Grup Atzucac” (Menjador Pati Vell) de 18.00h a 19.00h.

Etapa 8-11 i ESO (1r i 2n)

  • Esports: “Torneig Esportiu Solidari” (Pati Vell) de 17.30h a 19.30h.

La secció d’hoquei amb el seu «Circuit Fantàstic» i la secció de bàsquet  amb els seus «Triples Solidaris» us esperen a tots per tal que demostreu què sou capaços de fer amb un stick i una pilota de bàsquet a la mà.
Us hi apunteu? Premi assegurat pels guanyadors de cada categoria!

General

Diumenge 17/12

“Caminada Solidària” 
Anirem des de l’escola fins als estudis de TV3 on farem l’entrega simbòlica de la recaptació aconseguida tan amb la venda dels “Dorsals Solidaris de La Marató” com amb la “Tómbola Solidària”. Està previst que l’activitat duri al voltant d’unes 2h 30’aprox. (de 10.30h a 13.00h).

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Booktràiler Materials Advent 2018

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Booktràiler “Pau VI. Evangeli i alegria”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection