IX Trobada de la Família Claretiana a Mühlberg

img_20171206_110354_408La Família Claretiana es va reunir des del 5 al 10 de desembre a Mühlberg en la seva IX Trobada, que portava per títol “Diàleg amb la cultura per a una Nova Evangelització”.

En aquesta trobada van participar responsables generals i delegats de sis de las vuit branques que composen aquesta família. Durant aquesta setmana es va escollir a María del Mar Álvarez, Directora General de l’Institut Secular de la Filiació Cordimariana (HICM), com a presidenta de la Família Claretiana per el pròxim cuatrieni i agafant el relleu dels Seglars Claretians en la coordinació. En aquestes jornades va participar per primera vegada la catalana M. Engràcia Garcia-Baquero, superiora general de les Missioneres de la Institució Claretiana, elegida aquest juliol passat.

En aquestes sessions es va revisar la trajectòria d’aquestes trobada iniciades a Roma el 1984 i van identificar els acords que segueixen vigents avui, com els de les JPIC. Sobre la qüestió del diàleg amb la cultura van arribar a la conclusió que cal destacar la necessitat de aprofundir en els valors propis de la família claretiana, com són viure la mística de la trobada i la comunió, la necessitat de col·laborar davant el desafiament de no creients i allunyats, d’altres religions, dels immigrants, dels joves, etc.

Podeu veure més fotografies d’aquesta novena trobada a la web de general dels Missioners Claretians.

 

 

 

 

Comments are closed.

Booktràiler “Projecte Hospital de Campanya”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

Llibreria Infantil Claret

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection