Tercera edició de la ClaretBot a Col·legi Claret Barcelona

L’Espai Cultura ja ha posat en marxa la tercera edició de la Claretbot, el torneig de robòtica organitzat pel Col·legi Claret Barcelona. Igual que a les anteriors edicions, els alumnes hauran de construir i programar, sense instruccions, un robot que sigui capaç de superar 3 reptes diferents. L’equip que aconsegueixi superar més reptes en el menor temps serà el guanyador.

La Claretbot tindrà lloc durant el dia de Portes Obertes del centre, el 3 de Març, de 10.30 a 12.30. Un cop allà, els professors explicaran els objectius a assolir i començarà el torneig. Cada equip, format per grups de 3 o 4 nens i nenes, utilitzarà un kit de robòtica educativa Lego EV3 i un portàtil per dissenyar, muntar i fer anar el seu robot.

Aquest concurs va dirigit a tots els alumnes de 5è i 6è de Primària de l’escola, siguin o no alumnes de l’extraescolar de Tecnologia. A més, aquest any hi ha dos equips convidats de l’escola El Camí de Barcelona.

Comments are closed.

Booktràiler “Projecte Hospital de Campanya”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

Llibreria Infantil Claret

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection