Cinquena edició de l’English Day al Col·legi Claret Valls

English Day 1Des de fa temps, el Col·legi Claret de Valls dóna una importància cabdal a les llengües estrangeres, i n’és un dels seus objectius primordials. És per aquest motiu que els responsables del centre i el seminari de llengües estrangeres van decidir donar continuïtat a l’activitat iniciada ja fa quatre cursos. Aquest dimarts 5 de desembre ha estat el triat com “l’English Day” d’aquest curs. Es tracta de dedicar tota la jornada a fer activitats en anglès i aconseguir estimular la motivació dels alumnes vers l’aprenentatge de les llengües.

Aquest any s’ha potenciat la utilització dels dispositius mòbils i els ordinadors, i l’ús d’aplicacions en línia que impulsen l’ús de l’anglès. Algunes de les activitats han estat tutoritzades pels alumnes grans d’ESO a les classes de Parvulari i Primària.

Segons l’edat de l’alumnat s’han fet activitats com karaokes; bingos; visualització de curtmetratges; jugar al “kahoot” (programa online sobre preguntes de gramàtica); exercicis als ordinadors; gimcana amb preguntes sobre cultura anglesa utilitzant dispositius mòbils per desxifrar “Codis QR”; “Christmas Songs” amb els més petits del Parvulari per part dels més grans de 4t d’ESO; jocs tradicionals i moltes activitats més.

La darrera activitat del dia ha estat una cantada conjunta de tots els alumnes del centre, al pati del col·legi, davant la façana, de la cançó del dia “Yellow Submarine”, de The Beatles. Els alumnes han cantat dins el contorn d’un submarí groc dibuixat al pati. El resultat ha estat encoratjador, i ha superat les expectatives d’edicions anteriors. Petits i  grans s’han entusiasmat per participar al màxim.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Recomanacions Nadal 2018 Llibreria Claret

Booktràiler Materials Advent 2018

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection