Trobada de l’equip coordinador del procés de reorganització de Catalunya, Euskal Herria, França i Itàlia

MuralRomaEls passats dies 15 i 16 de desembre es va fer la cinquena reunió de l’Equip Coordinador del procés de reorganització a Roma, a la Cúria General. Hi van estar presents els Pares Ricard Costa-Jussà (Catalunya), Mateo Larrauri (Euskal Herria), Pierre Zanga (França), Angelo Cupini (Itàlia) i Manuel Tamargo (coordinador i membre del Govern General.

A la trobada van treballar sobre alguns documents i les activitats i accions del proper any. El primer d’aquests informes és el “Projecte Marc per al Treball amb Exclosos”, que sorgeix de l’encàrrec fet als Prefectes de l’Apostolat i que va ser aprovat pel conjunt de l’equip.

També van fer la redacció definitiva del document “Cap un Projecte de Provincia”, que serà presentat als Superiors al febrer a Roma i treballat per les comunitats i altres instàncies i grups durant el 2018.

Així mateix es va avaluar positivament la Trobada de Claretians dels quatre Organismes que es va fer el mes d’octubre a Vic.

L’equip coordinador es tornarà a trobar el proper mes d’abril.

Comments are closed.

Booktràiler “Projecte Hospital de Campanya”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

Llibreria Infantil Claret

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection