Nombrosa assistència a la “Missa del Pollet”

MissaPollet 2017 (14)La Parròquia de Sant Antoni Maria Claret de Lleida i el Santuari del Cor del Maria de Barcelona són dos dels centres claretians que es van omplir aquest Nadal per la “Missa del Pollet”

Tant a Lleida com a Barcelona l’església es va quedar petita per acollir tantes persones que hi assisteixen el 24 de desembre. A Lleida els nens i nenes del MIJAC van escenificar, el passatge evangèlic del naixement de Jesús i els de la catequesi van fer diverses ofrenes a l’Infant Jesús: desitjos de justícia, pau, solidaritat, perdó, estimació… A Barcelona també va ser una celebració participada pels infants. Amb un grup d’animadors de la parròquia i del Col·legi Claret van preparar l’escenificació d’un relat sobre els valors del Nadal i les ofrenes de la celebració. El cant de les nadales populars i l’adoració final al nen Jesús van acabar de marcar una celebració en ambient familiar compartit entre infants, pares i avis.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Booktràiler Materials Advent 2018

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Booktràiler “Pau VI. Evangeli i alegria”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection