Novetats de l’editorial Claret per aquest 2018

Aquest any l’Editorial Claret edita diversos materials i calendaris per ajudar a viure el 2018 acompanyat per la Paraula de Déu.

Les publicacions d’aquest any porten a casa la tradició espiritual dels monestirs. Monjos i religioses de diversos monestirs catalans han realitzat els textos i comentaris de la majoria de materials. El Monestir de Poblet, l’Abadia de Montserrat, el Monestir de Sant Benet de Montserrat i el Monestir de Vallbona de les Monges, són quatre dels centres de vida contemplativa catalans que han participat en l’elaboració d’aquests materials.

La proximitat diària amb la bíblia i la pregària dels monjos és el que transmeten en aquestes publicacions. Així ho explica l’abat de Poblet Octavi Vilà:

 

La Paraula de Déu durant tot l’any

-Paraula i Vida 2018

Paraula i vida 2018En format butxaca, és un instrument per ajudar a acostar-se a la lectura diària de l’Evangeli. Una eina per començar o acabar el dia acompanyat de l’Evangeli.

Cada any els comentaris estan elaborats per un personatge de referència en el món bíblic o espiritual. L’edició del 2018 ha estat elaborada conjuntament per la comunitat de monjos de Poblet, aportant en els comentaris el contacte constant amb la pregària, el silenci i la Paraula de Déu d’aquest monestir cistercenc.

Cada dia de l’any té una pàgina amb el text de l’Evangeli del dia i un comentari per ajudar a la reflexió. El diumenge també inclou les tres lectures de la missa i el comentari a l’Evangeli.

Paraula i Vida és una iniciativa dels claretians amb edicions en diversos idiomes a tot el món seguint la inquietud d’evangelització popular de Sant Antoni Maria Claret. En l’edició en castellà, els comentaris són de Víctor M. Fernández, arquebisbe rector de la Pontifícia Universitat Catòlica d’Argentina i persona molt propera al papa Francesc.

Català: https://www.claret.cat/ca/llibre/PARAULA-I-VIDA-2018-849136063

Castellàhttps://www.claret.cat/es/libro/PALABRA-Y-VIDA-2018-847966588

 

-Calendari Marià 2018

Calendari de paret amb les Mares de Déu de Catalunya

CalendariamariaCatalunya està sembrada d’avocacions a la Mare de Déu: Montserrat, la Mercè, Núria, la Cinta, el Claustre, el Roser, el Blau, Queralt… Totes representades amb imatges de gran tradició que la gent ha estimat durant segles.

En aquest calendari de paret cada mes té la imatge d’una Mare de Déu d’un bisbat diferent. L’accent marià del calendari també destaca de manera visible totes les festes dedicades a la Mare de Déu amb el que les tradicions populars han anat omplint l’any. No hi ha cap mes sense una festa mariana.

A més, en el calendari es marca cada dia el santoral, el temps litúrgic de cada setmana i les fases de la lluna.

Català: https://www.claret.cat/ca/llibre/CALENDARI-MARIA-2018-849136075

 

-Diakonia Agenda 2018

Agenda en format de butxaca

Diakonia 2018La clàssica agenda en format butxaca amb planning setmanal a doble pàgina. Un format per als qui encara estimen el format paper per organitzar-se.

L’edició claretiana anual de l’agenda Diakonia també facilita la lectura continuada de la Bíblia. Cada dia de l’any indica el text de l’Evangeli del dia i cada diumenge té una pàgina pròpia amb un comentari de l’Evangeli.

L’agenda es completa amb una petita guia de l’Església a Catalunya amb les dades de contactes de bisbats, serveis interdiocesans i cases d’espiritualitat.

Català: https://www.claret.cat/ca/llibre/AGENDA-DIAKONIA-2018-849136053

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Booktràiler Materials Advent 2018

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Booktràiler “Pau VI. Evangeli i alegria”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection