Els col·legis de Claret reprenen el curs després de les vacances de Nadal

borsaAquest dilluns dia 8 de gener les escoles de Claret de Barcelona i de Valls han resprès les classes després de les vacances de Nadal. En aquest inici de la segona part del curs a Barcelona han començat amb diverses activitats, com els alumnes de 4t de la ESO que han visitat la Borsa de Barcelona o els de P3 que treballen des de ben petits en les estructures de les oracions a través de les imatges. Totes les activitats de l’escola Claret de Barcelona les podeu seguir a través del seu Facebook, Twitter i Instagram.

Per la seva banda, l’escola de Valls va acabar l’any amb dues bones notícies. La primera és que l’Ajuntament del municipi va distingir el col•legi com a Escola Sostenible Acreditada per les seves bones pràctiques en la recollida selectiva, la prevenció de residus i el consum energètic. La segona és la publicació que van fer al setmanari local “El Vallenc”, sobre els darrers actes nadalencs al col·legi, el dia 29 de desembre passat.

Al col·legi de Valls també el podeu seguir al seu Facebook, Twitter i Instagram.

 

 

 

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Booktràiler Materials Advent 2018

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Booktràiler “Pau VI. Evangeli i alegria”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection