Encontre Familiar de Quaresma el proper 18 de febrer

Pasqua-familiarEl proper diumenge 18 de febrer es farà l‘Encontre Familiar de Quaresma a l’escola Antoni M. Claret de les Missioneres Claretianes de Cornellà de Llobregat amb el lema “Els camins del Senyor són inescrutables”.

La trobada és un espai de recés, activitats i silenci per als pares viscut en família i un dia de convivència amb pares i fills de diverses famílies.

Seguint la proposta habitual es farà dinàmica inicial sobre el lema de la trobada i diverses activitats per grups d’edats dels participants que ajudin a preparar la Pasqua també als més petits. El dinar de carmanyola i eucaristia a la tarda serà una de les estones compartides de la trobada.

Cada curs un grup de famílies convoquen tres recessos familiars: per Advent, per Quaresma i per Pasqua. Una experiència que va començar a Vic fa més de vint anys i que ara organitzen famílies procedents de diverses parròquies i moviments de diversos llocs de Catalunya amb l’acompanyament dels Missioners Claretians.
Podeu veure el programa en aquest enllaç.

Teniu temps fins el 8 de febrer apuntar-vos-hi.

Si voleu rebre informació directa d’aquestes trobades podeu adreçar-vos a encontresfamiliars@gmail.com. També us convidem a reenviar la convocatòria a altres famílies que poden estar interessades en aquesta activitat familiar.

Dades generals
Temps litúrgic: Quaresma
Dia: diumenge 18 de febrer
Lloc: Col·legi Sant Antoni Maria Claret (carrer Manuel Mariné, 11), de Cornellà de Llobregat
Horari: de 10 a 17:30 h
Preu: gratuïta (es podrà contribuir a pagar les petites despeses de les activitats que hi farem, uns 15 € per família).
Més informació: aquí.

Inscripcions
Formulari d’inscripció: clica aquí.
Termini: fins el 8 de febrer

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Booktràiler Materials Advent 2018

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Booktràiler “Pau VI. Evangeli i alegria”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection